Biomicroscop portabil, marca Haag-Streit – Elveția

     Biomicroscopul portabil BA 904 combină ergonomia design-ului cu sistemul optic de neegalat de la Haag-Streit.

 

     Biomicroscopul portabil BA 904 deține unica abilitate de a furniza examinări de înaltă calitate chiar și atunci când se consultă în cabinete diferite.

Date tehnice​​

 

Lăţime fantă

0.12/0.25/0.5 mm pas

Lungime fantă

Control iluminare

3-5-8-14 mm pas

variabil continuu

Filtre

Tip

Albastru, Galben , UV/IR

Binocular portabil

Optica

binoculare convergente 13º

Magnificaţie

10x / 16x (optional)

Halogen

Iluminare

     Biomicroscopul poate fi susținut în mână pentru cazul pacienților ce nu se pot așeza confortabili la un biomicroscop mare, dar deasemenea poate fi reasamblat pentru a putea beneficia de tradiționala manetă și de suportul pentru frunte și bărbie.

 

     Prin orice metodă se realizează examinăriile, pe suport sau suținut, portabilitatea nu afectează calitatea rezultatelor. BA 904 oferă o gamă de dioptrii de la -8 la +8 și o plaja interpupilară de la 53 la 95.

     Incredibil de portabil, setul complet se potrivește în servieta special proiectată de greutate redusă și conține doi acumulatori NICAD reîncărcabili, o baterie rezistă până la 45 de minute de folosire continuă.

     Fiind un instrument foarte bine calibrat si echilibrat, biomicroscopul BA 904 oferă siguranță și confort pacientului. Filtrează radiațiile nocive, ceea ce înseamnă că nu distruge țesutul retinei dacă se folosește o lentilă Volk.

Sistem optic de înaltă calitate

Cu sistemul optic foarte bine recunoscut pentru performanța și calitatea sa de la Haag-Streit, biomicroscopul BA 904 oferă examinări de înaltă rezoluție cu o magnificație standard de 10x sau de 16x optional.

 

Multifuncțional

Funcție dublă – design-ul ergonomic oferă posibilitatea de examinare clasică, prin suport de bărbie și frunte, sau portabilă, susținut în mână.

 

Portabilitate

Greutate extrem de mică – încape fără nici o problemă în servieta proiectată special pentru aparat. Folosind ambi acumulatori furnizați, examinările în afara cabinetului se pot întinde până la 90 de minute.

 

Tehnologie Avansată

Distanța interpupilară, plaja de dioptrii și câmpul vizual sunt mai variate.

România, Brașov      |     Tel/Fax: 0268.415.927

Copyright © 2013.Toate drepturile rezervate.