Consolă Cryo MK II, marca Keeler (Marea Britanie)

     Siguranţa în funcţionare, fiabilitatea nu se întâmplă accidental. Tehnologia mecanică şi pneumatic superioară  se află în inima acestei unităţi de criogenie de calitate premium, proiectat şi construit pentru a rezista la rigorile utilizării modernă.

     Acestă tehnologiile avansată este activată, de îndată ce porneşte sistemul, iar procedurile de testare lucrează rapid, astfel Cryomatic-ul dumneavoastră este gata de utilizare în câteva minute.

     Mai întâi se va interoga sonda ce aţi ataşat-o pentru informaţii specifice cu privire la performanţa optimă, şi apoi Cryomatic va curăţa şi epura sonda pentru a asigura faptul că toate impurităţile sunt eliminate. În cele din urmă, acesta va testa sonda şi regla fluxul de gaz automat pentru a asigura performanţa optimă.

     Într-adevăr este atât de simplu:  ataşarea buteliei de gaz de dioxid de carbon sau oxid de azot şi a sondei şi pornirea sistemului – Cryomatic va face totul singur - tot ce aveţi nevoie este de un chirurg şi de un pacient.

     Motorul Cryomatic este o capodoperă de construcţie de interconectare de tunele şi camere controlate de o serie de electrovalve reglate de microprocesor, care rezultă într-o înghetare după îngheţare fiabilă.

 

     Sistemul Cryomatic Keeler inclusiv sondele, rezultă dintr-un proces de retehnologizare complet cu scopul de a produce o mai mare fiabilitate şi o mai bună congelare, precum şi simplitatea de instalare şi funcţionare, care se combină pentru a-l face unic, superior.

 

     Deşi s-au păstrat configuraţiile vârfurilor clasice, sondele şi procesele de fabricaţie au fost fundamental reproiectate pentru a minimaliza blocarea acestora datorită impurităţilor din gaz sau umidităţii rezultantă din sterilizare.

cryo6.png

cryo6.png

cryo5.png

cryo5.png

cryo4.png

cryo4.png

cryo3.png

cryo3.png

cryo2.png

cryo2.png

cryo7.png

cryo7.png

Cryo MK II 250 x 2503.JPG

Cryo MK II 250 x 2503.JPG