Consolă Cryo MK II - Keeler (Marea Britanie)

     Siguranţa în funcţionare și fiabilitatea nu se întâmplă accidental! Tehnologia mecanică şi pneumatică superioară se află în inima acestei unităţi de crioterapie de calitate premium, proiectată şi construită pentru a rezista la rigorile utilizării moderne.

     Acestă tehnologie avansată este activată de îndată ce porneşte sistemul, iar procedurile de testare lucrează rapid, astfel Cryomatic-ul dumneavoastră este gata de utilizare în câteva minute.

     Mai întâi se va verifica sonda ce aţi ataşat-o pentru informaţii specifice cu privire la performanţa optimă, şi apoi Cryomatic va curăţa şi epura sonda pentru a asigura faptul că toate impurităţile sunt eliminate. În cele din urmă, acesta va testa sonda şi regla fluxul de gaz automat pentru a asigura performanţa optimă.

     Chiar este atât de simplu! Ataşarea buteliei de gaz de dioxid de carbon sau oxid de azot, a sondei şi pornirea sistemului – Cryomatic va face totul singur - tot ce aveţi nevoie este de un chirurg şi de un pacient.

     Motorul Cryomatic este o capodoperă de construcţie, un sistem interconectat de tunele şi camere controlate de o serie de electrovalve reglate prin microprocesor, având ca rezultat o înghețare fiabilă.

 

     Sistemul Cryomatic Keeler inclusiv sondele acestuia au trecut printr-un proces de retehnologizare complet cu scopul de a produce o mai mare fiabilitate şi o mai bună congelare, fiind totodată simplu de instalat și utilizat.

 

     Deşi s-au păstrat configuraţiile vârfurilor clasice, sondele au fost fundamental reproiectate pentru a minimaliza blocarea acestora datorită impurităţilor din gaz sau umidităţii rezultate urmare a sterilizării.

cryo6.png

cryo6.png

cryo5.png

cryo5.png

cryo4.png

cryo4.png

cryo3.png

cryo3.png

cryo2.png

cryo2.png

cryo7.png

cryo7.png

Cryo MK II 250 x 2503.JPG

Cryo MK II 250 x 2503.JPG