Cuţit microchirurgical cu SystemProtectTM
Cuţit cu bucşă
Cuţit cu bucşă

Cuţit cu bucşă
Cuţit cu bucşă

Cuţit cu bucşă
Cuţit cu bucşă

1/2

     Acordă atenţie siguranţei. Acum este timpul, iar soluţia este reprezentată de cuţitele UltraEdge.

 

   Protejaţi-vă pe dumneavoastră şi pe colegi.

     Conform directivelor de siguranţă EU (2010/32/EU) din Mai 2013.Obiectivul este clar: Cu scopul de a obţine cel mai inalt nivel de siguranţă,unitaţiile medicale trebuie sa stabliească politici si practici ce includ sisteme si dispozitive de siguranţă.

 

     ULTRAEDGE redefineste calitatea şi oferă un avantaj semnificativ cand vine vorba de siguranţă.Studiile arată că numărul accidentelor cu înţepături de ac sunt în jur de  1.2 milioane pe an in Europa, dintre care 8% sunt cauzate de cuţite sau bisturie. Accidentele de acest gen prezintă un mare risc de molipsire cu boli infecţioase, cum ar fi SIDA, Heptatita B si C. Cuţitele UltraEdge oferă performanţă si proiectarea tehnologiei de siguranţă de care depind medicii pentru a obţine cel mai sigur mediu de lucru.

 

   Siguranţa lucratoriilor în domeniul medical

     Cuţitele cu siguranţă sunt proiectate să diminueze riscul de accidentare ce poate apărea în timpul procedeelor de operaţie: înainte de folosire, în timpul mânuirii, între paşi de operare, sau după folosire.Deobicei cuţitele, după operaţie, sunt introduse inapoi în spuma sau caseta de protecţie - un fapt ce Directivele EU recomanda interzicerea acestei practici.Cuţitele UltraEdge cu bucşă pantentate, oferă siguranţă optimă prin acoperirea completă a lamei.

 

   Performanţa şi calitatea lamei

     Cutitele UltraEdge sunt proiectate pentru a oferii o precizie excepţionala, o ascuţire si consistenta in tehnologia siguranţei, toate într-un cuţit de unica folosinţă.Tăisul debavurat redă o performanţă consistentă si fiabilă în toata varietatea cuţitelor, asigurând o incizie de înaltă calitate.

 

   Performanţă optimă.Risc minim.

UltraEdge va ajută sa obtineţi si sa respectaţi Directivele EU.Proiectat pentru simplitate detine prima defensivă în operarea echipamentelor de precizie o reprezintă uşurinţa de folosire.Directivele susţin ca echipamentele trebuie sa fie uşor de folosit si de preferat de o singură mână.

Descriere

 

     Există diferite tipuri de cuţite * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM : Cuţite Stab,  Restricted Depth Stab, Restricted Depth Stab - Flat Stock, Crescent, Phaco, Clear Corneal, Side Cutting Clear Corneal, Trapezoid, Blunt Nose Implant - Wire Stock, Blunt Nose Implant - Flat Stock, Phaco Side Port, Phaco - Teardrop Shape, Phaco - Double Bevel, Invisi-Bevel Slit, Double Bevel Phaco w/ Non-Cutting, Single Bevel HP Clear Corneal, Double Bevel HP Clear Corneal, Vitrectomy, MVR Type Side Port and Spoon.

Crescent knives

Crescent knives

Trapezoid Knives

Trapezoid Knives

Implant Knives

Implant Knives

Sideport knives - MVR Design

Sideport knives - MVR Design

Stab knives

Stab knives

Phaco knives

Phaco knives

Micro Phaco knives

Micro Phaco knives

Clear Corneal knives

Clear Corneal knives

Clear Corneal knives - Side Cutting

Clear Corneal knives - Side Cutting

Disc Knives

Disc Knives

Vitrectomy knives

Vitrectomy knives

Micro 15°
Micro 15°

Micro 15°
Micro 15°

mod-45.jpg
mod-45.jpg

Micro 15°
Micro 15°

1/6

Lame cuțite STAB 

 

     Pentru cuțitele STAB de 15°, 30° și 45° există o alternativa mai ieftină pentru cei ce preferă doar lama în loc de întregul cuțit. Fotografiile lamelor poartă titlu demonstrativ, pentru a evidenția unghiul de penetrare.  

     Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Contraindicaţii / Interacţiuni cu alte substanţe

 

     Contraindicaţii, interacţiuni sau incompatibilităţi originate din combinarea cuţitelor * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM cu alte substanţe sau dispozitive nu au fost observate.

 

Purificare şi sterilizare

 

     Cuţitele * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM sunt sterilizate prin radiaţii γ şi sunt livrate în condiţii sterile.

Cuţitele * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM sunt cuţite de unică folosinţă care nu sunt menite reutilizării.

 

 

Instrucțiuni de reprocesare a instrumentelor

 

 

 

Precauţii

 

     Cuţitele * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM sunt extrem de ascuţite, şi datorită marginilor extrem de fine acestea sunt foarte sensibile. Astfel cuţitele * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM trebuie tratate cu cea mai mare grijă.

Fiecare cuţit trebuie inspectat vizual înainte de utilizare de eventuale fisuri şi crăpături, prezervând condiţiile sterile.

Nu folosiţi cuţite avariate!

Conţinut

 

      Cuţitele *UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM servesc ca instrumente de tăiere pentru microchirurgia oftalmologică.

Cuţitele * UltraEdgeTM cu suport de protecţie SystemProtectTM sunt proiectate pentru a fi utilizate împreună cu suportul lor adecvat.