Alb/Alb, Pulsata 

Octopus 600 Pro acoperă aproape întreaga gamă de detectare și urmărire a glaucomului cu perimetria standard alb/albşi perimetria pulsată ( perimetrie pulsată de fusiune), pentru depistarea precoce în timp real.

Octopus HS 600
Octopus HS 600

Octopus HS 600
Octopus HS 600

Octopus HS 600
Octopus HS 600

Octopus HS 600
Octopus HS 600

1/7

Perimetrul Octopus® 600 reprezintă un instrument de dimensiuni compacte ce dispune o multitudine de funcții pentru diagnosticarea precoce și perimetrie standard Alb/Alb.

· Strategii de Perimetrie: Perimetrie Standard Alb/Alb, Metoda Pulsar

· Analiză progresivă Eyesuite: Economisiți timp prin verificarea a tuturor graficelor a unui pacient.

· Goldmann cinetic: Succesor oficial al perimetrului original Goldmann

· Conectivitate: Conexiune Ethernet și interfață EMR

Octopus 600 
Haag-Streit

Fiabilitatea cu control de fixare

Deplasările şi clipirile influenţează examenul în timp real. Dacă într-un test un stimul interferează cu o clipire, răspunsul corespunzător este ignorat, iar acel stimul se va repeta mai târziu în test.

Grabiți procesul cu sistemul automat de urmărire a pupilei

Sistem Automat de Urmarire a Pupilei - AET - reglează poziţia pacienţilor, de fiecare dată când pacientul se mişcă prea departe de centrul de refracţie a lentilelor. Prin urmare, AET minimizeaza riscul pentru lentile cu ramă şi economiseşte timp prin minimizarea nevoiei de intervenţie a examinatorului.

 

Lentilă distanța de măsurare

Pentru a preveni problemele de lentilă, lentilele de refracție trebuie să fie destul de aproape de ochi în timpul oricărui test. Octopus 600 oferă o funcţie de măsurare pentru a avertiza dacă obiectivul este prea departe.

Economisiţi timp cu butonul "follow up"

Odată ce aţi selectat un pacient, instrumentul afişează un singur buton care selectează aceleași examinări, stratregi şi alţi parametri ai pacientului ce a fost examinat ultima dată. În acest fel va economisi timp cu pregătiriile şi asigură o potrivire de date pentru analiza progresivă superioară.

Studiu comparativ "cluster trend analysis"  Haag-Streit si "global trend and single point event analysis" Zeiss
Studiu comparativ al perimetriei cinetice efectuat cu HFA2, Oculus, KOWA si  Octopus.

Pentru mai multe articole accesati sectiunea "Publicații"