Octopus HS 900
Octopus HS 900

Octopus HS 900
Octopus HS 900

Octopus HS 900
Octopus HS 900

Octopus HS 900
Octopus HS 900

1/4

Perimetrul Octopus® 900 dispune de o multitudine de funcții ce oferă o productivitate remarcabilă în cazul cabinetelor exigente, în cadrul clinicilor și spitalelor suprasolicitate.

· Perimetru Complet: Perimetrie Automată Standard, SWAP, Flicker și Goldmann Kinetik

· Cea mai rapidă strategie de testare: Test complet de prag în doar 2:30 minute

· Goldmann cinetic: Succesor oficial al perimetrului original Goldmann

· Fiabilitate: Control de fixare și sistem de urmărire automat a pupilei.

· Conectivitate: Conexiune Ethernet și interfață EMR

Fiabilitatea cu control de fixare

Deplasările şi clipirile influenţează examenul în timp real. Dacă într-un test un stimul interferează cu o clipire, răspunsul corespunzător este ignorat, iar acel stimul se va repeta mai târziu în test.

Octopus 900 
Haag-Streit

Alb/Alb, Albastru/Galben, Flicker şi Goldmann perimetriacinetică

Octopus 900 Pro acoperă întreaga gamă de detectare și urmărire a glaucomului cu perimetria                              standard alb/alb, albastru/galben (SWAP – perimetrie automatizată de scurtă lungime de undă) şi perimetria pulsată ( perimetrie pulsată de fusiune), pentru depistarea precoce în timp real dispune de perimetria cinetică Goldmann.

Perimetria cinetică reală GKP

Octopus 900 este succesorul oficial al perimetrului Haag-Streit Goldmann original. Datorită dimensiunii și a formei cupolei, aparatul redă date exacte în perimetria manuală sau automată Goldmann. În plus, GKP include valori normale potrivite vârstei pentru o diagnosticare mai bună, compensarea timpului de reacţie şi o interfaţă de EMR.

Grabiți procesul cu sistemul automat de urmărire a pupilei

Sistem Automat de Urmarire a Pupilei - AET - reglează poziţia pacienţilor, de fiecare dată când pacientul se mişcă prea departe de centrul de refracţie a lentilelor. Prin urmare, AET minimizeaza riscul pentru lentile cu ramă şi economiseşte timp prin minimizarea nevoiei de intervenţie a examinatorului.

 

Lentilă distanța de măsurare

Pentru a preveni problemele de lentilă, lentilele de refracție trebuie să fie destul de aproape de ochi în timpul oricărui test. Octopus 900 oferă o funcţie de măsurare pentru a avertiza dacă obiectivul este prea departe.

Economisiţi timp cu butonul "follow up"

Odată ce aţi selectat un pacient, instrumentul afişează un singur buton care selectează aceleași examinări, stratregi şi alţi parametri ai pacientului ce a fost examinat ultima dată. În acest fel va economisi timp cu pregătiriile şi asigură o potrivire de date pentru analiza progresivă superioară.

Studiu comparativ "cluster trend analysis"  Haag-Streit si "global trend and single point event analysis" Zeiss
Studiu comparativ al perimetriei cinetice efectuat cu HFA2, Oculus, KOWA si  Octopus.

Pentru mai multe articole accesati sectiunea "Publicații"