SciCan_ENSURE_s.jpg
SciCan_ENSURE_s.jpg

SciCan_Ensure_Cardholder.jpg
SciCan_Ensure_Cardholder.jpg

SciCan_ENSURE_s.jpg
SciCan_ENSURE_s.jpg

SciCan_ENSURE_s.jpg
SciCan_ENSURE_s.jpg

1/5

     Incubatorul unic de la SciCan, ENSURE, poate monitoriza până la 5 sterilizatoare deodată, oferind rezultate concrete dacă procesul de sterilizare a avut sau nu succes. Sistemul de incubare poate satisface chiar şi cele mai exigente cerințe de reglementare internaționale.

 

     Nu este nevoie sa te întrebi, când este atât de uşor să cunoşti. Incubatorul ENSURE, de la SciCan, este unic pe piaţa acestor produse, deoarece deţine un sistem integrat de susţinere de fiole şi un contor pentru cinci tipuri de programe diferite, ce nu lasă loc de erori asupra timpului de sterilizare.

 

     

 

 Indicatori Chimici (Ci)

 

ENSURE CI reprezintă o soluție rapidă, economică pentru monitorizarea procesului de sterilizare. SciCan oferă clasa 4 și indicatorul de clasa 6 pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale mediului de reglementare a schimbarii.

 

 

Indicatori biologici (BI)

 

ENSURE BI reprezintă o soluţie rapidă, fiabilă, de sine-stătătoare pentru rezultate in mai putin de 24 de ore. Indicatorii biologici BI sunt singura metoda eficienta de cost pentru a asigura performanța efectivă a sterilizatorului.

 

ENSURE BI sunt disponibili într-un sistem Starter Kit ce constă în 25 de BI, incubator unic și un jurnal pentru înregistrarea datelor.Starter Kit-ul este pachetul cel mai rentabil, precis pentru monitorizarea sterilizării cu abur direct din biroul dumneavoastră în doar 24 de ore.

 

 

Bowie Dick test (BD) pentru penetrara cu abur

 

Testul Bowie Dick BD este conceput pentru sterilizatoarele cu aburi asistate prin vid pentru a asigura pătrunderea adecvată cu abur ce rezultă un proces de sterilizare cu succes. Test Bd SciCan este un factor de formă unică, ușor de utilizat și înregistrat. Testul BD este disponibil ca un kit de pornire ce conține suportul unic pentru etichetele de testare și 31 de etichete de testare.

Incubator – fabricatie SciCan (Canada)

Monitorizarea procesului de sterilizare