OCT iScan, marca OptoVue– SUA – pionierii OCT-ului

 

 

     Rezultate OCT din 3 pași:

 

  1. Introduceți informațiile pacientului

  2. Poziționați pacientul corect

  3. Atingeți și scanați

     Compact

 

Având un design ergonomic, iScan nu ocupa foarte mult spațiu, din acest motiv oferă flexibilitate în amplasament.

   Esențial 

 

   Harta Retinei este un sistem eficient de diagnosticare și urmărirea evoluției problemelor de umflare și subțiere a retinei, precum și evaluarea integrității zonei maculare.

  Epithelial Thickness Mapping (ETM) scanează o suprafață de 6 mm a corneei de la partea anterioara pana la membrana Bowman si efectuează o harta a stratului stroma.

 

   Scanarea nervului optic

 

Analiza nervului optic oferă o imagine detaliată a capului de nerv cu menționarea grosimii fibrei nervoase retiniene precum și parametrii de cupă/disc.

 

 

   Comprehensiv

 

In scanarea 3D a retinei se realizează disecția pe virtuală a acesteia prin afișarea a trei planuri diferite de referință: ILM, IPL și RPE.

 

   Nervul optic

Scanarea Disc 3D evidențiază nervul optic în secțiune transversală și dă o reprezentare a grosimei relative a feliilor selectate.

 

   Cornee

Pahimetrie

Măsurarea unghiului

 

    Pentru educarea pacienților, educarea operatoriilor în privința folosirii aparaturii medicale, Optovue a lansat o pagină oficială unde vă puteți creea un cont și puteți accesa videoclipurile de instruire, precum și informații, imagini ale unor cazuri interesante. Faceți click pe următorul link:

OPTOVUE ACADEMY

România, Brașov      |     Tel/Fax: 0268.415.927

Copyright © 2013.Toate drepturile rezervate.