Lasere Oftalmologice SLT

1/4
Caracteristicile laserului Tango:

​​

 

Sursa laser:

Lungime unda:

Rata de repetitie

Energie

Marime spot:

Raza ghidare

Micromanipulator:

Magnificatie:

Racire:

Accesorii incluse:

Accesorii optionale:

Mod burst:

Offset posterior:

Unghi binoculari:

Nd:YAG - Q-switched, dublat in frecventa

Verde, 532 nm

Pana la 2 Hz

0.3 - 2.6 mJ/puls, variabila continuu

400 microni

Dioda rosie, intensitate ajustabila

Ambidextru, antivibratii

10x, 16x, 28x

Termoelectrica

Ochelari protectie, husa protectie

Stand TotalMobile, Stand TotalAccess, 

splitter, tub co-observare, adaptor 

camera video, valize transport, lentile 

laser SLT, iridectomie, capsulotomie

1 puls/actionare

n/a

< 3°


Tango este o solutie, care incorporeaza trabeculoplastia selectiva laser si fotodisruptia intr-un singur sistem laser avansat.

In modul SLT, Tango reprezinta o abordare avansata, non-invaziva ce stimuleaza regenerarea retelei trabeculare, controland astfel PIO. Aceasta procedura repetabila si non-invaziva permite regenerarea celulelor fara arsurile si cicatricile tisulare asociate cu alte proceduri laser.

 

Raza de tratament livrata de Tango reprezinta o abordare deosebit de eficienta a tratamentului glaucomatos de prima linie, poate suplimenta tratamentul medicamentos sau poate reprezenta o alternativa atunci cand medicamentele sunt ineficiente.

 

Tango utilizeaza pulsuri scurte de energie scazuta, actionand asupra melaninei din celule specifice ale ochiului afectat. Ca si raspuns la acest tratament, mecanismul de vindecare a organismului reface aceste celule, imbunatatind fluxul si scazand astfel PIO. Celulele non-pigmentate din jurul ariei de tratament - ca si celelalte structuri oculare - raman neatinse si intacte.

Ca si fotodisruptor, Tango este un instrument de prim rang al oftalmologiei privind capsulotomiile si iridectomiile. Avand o rata de repetitie de 3 Hz, este cel mai rapid fotodisruptor de pe piata. Totodata, cavitatea laser special conceputa precum si sistemul fin de focalizare asigura un nivel de precizie pe care alte fotodisruptoare nu le pot atinge.

 

Tango livreaza energia laser in zona de tratament fara distorsiuni, obtinandu-se astfel o eficienta mult mai mare pentru o durata mai redusa a pulsului. Aceasta optimizare permite executarea capsulotomiilor si iridectomiilor intr-un timp mai scurt, la nivele mult mai eficiente de energie.

 

Totodata, designul compact, integrat al aparatului creeaza un spatiu mare de lucru medicului si faciliteaza accesul la butoanele de control precum si la pacient.

Tango Reflex: Un singur laser performant ! 4 Modalități de tratament !

     Noul Tango Reflex ™ de la Ellex combină multiple platforme de tratament - SLT pentru glaucom, vitreoliză pentru LFR, precum si capsulotomie si iridotomie - toate într-un sistem unic. Dispunând de o interfață ușor de folosit de către utilizator sub formă de tabletă tactilă, laserul multimodal Tango Reflex ™ vă permite să efectuați o gamă completă de proceduri YAG, anterior si posterior, precum și SLT, cu o precizie mai mare și eficacitate clinică.

Tango Reflex 14-RGB.jpg
Tango Reflex 14-RGB.jpg

Tango Reflex 01-RGB.jpg
Tango Reflex 01-RGB.jpg

Step-2-of-YAG-Caspulotomy-in-multifocal-IOL-260x200.jpg
Step-2-of-YAG-Caspulotomy-in-multifocal-IOL-260x200.jpg

Tango Reflex 14-RGB.jpg
Tango Reflex 14-RGB.jpg

1/7

7 motive pentru care TangoReflex este cel mai avansat laser din industria YAG !

 

  • Tehnologia Reflex

         Inovații precum axa titrabilă de iluminare și vizualizarea coaxială permit procedurii de înlăturare a                                          miodezopsiilor, LFR (Laser Floater Removal), să  fie realizată cu mare siguranță și eficacitate.

 

  • Vizualizarea segmentului posterior

         O proiectare patentată a turnului de iluminare, care poate fi folosit în poziție coaxială asigură o percepție mai bună              a adâncimii de camp atunci când ne focalizăm pe miodezopsi.

 

  • Vizualizarea segmentului anterior

         Datorită lentilelor stereoscopice convergente tip Galilei de 16 grade, se asigură o vizualizare stereoscopică                            mai naturală combinată cu adâncimea din perspectivă.

 

  • Rază de ghidare colorată dublu

        În modul YAG, o rază de ghidare verde asigură un contrast mai bun, așadar îmbunătățește vizibilitatea - mai ales                   atunci când se lucrează în vitros. Iar în modul SLT, o rază de ghidare roșie asigură precizie și siguranță.

 

  • Tratament rapid

         Cea mai rapidă rată de repetiție din industrie, 3 trageri per secundă.

 

  • Fotodisrupție inofensivă pentru LIO

         În modul YAG va reduce substantial riscul "de ciupire" a LIO, veti folosii mai putine trageri si mai putină                                  enegie cumulativă, datorită celei mai mici energii din industria cavitailor YAG de 1.8mJ pentru a produce                                efectul de plasma in aer.

 

  • Poziționarea precisă a efectului de plasmă

         În modul YAG există un control ajustabil variabil continuu pentru segmentul posterior și                                                                anterior (0 +/- 500nm) care asigură flexibilitate optimă pentru toate procedurile.