top of page
Simpozioane

       Kembli-Med S.r.l, împreună cu producătorii reprezentați în România, a dorit să-și dezvolte expertiza în domeniul oftalmologic prin participarea și organizarea simpozioanelor despre diferitele produse din portofoliu: lentile intraoculare, OCT, laser, ecografe, Phaco, microscoape operatorii, etc.

 

MEDICONTUR PREMIUM CLASS - MPC 

      Medicontur Premium Class își propune să vină în întimpinarea chirurgilor oftalmologi în vederea prezentării celor mai noi metode și tehnici de implantare a lentilelor intraoculare PREMIUM (torice, trifocale, trifocal-torice, AddOn și Scharioth Macula Lens). Datorită avansului tehnologic întregistrat în industria oftalmologică în ultimii ani standardele pacienților supuși unei intervenții chirurgicale de cataractă devin tot mai exigente iar MPC este dezvoltat tocmai pentru a îndeplini aceste standarde ridicate.

 

     Activitatea MPC va fi moderată de către chirurgi oftalmologi de renume care vor împărtăși din vasta lor experiență privind implanturile intraoculare premium și vor răspunde la toate întrebările adresate. MPC este o oportunitate unică de a înțelege producția lentilelor intraoculare în timpul unei vizite în fabrică și de a avea oportunitatea de a întâlni liderii din spatele companiei Medicontur.

 

     Acest program se va desfășura anual pe parcursul a două zile îmbinând atât teoria cât și practica. Acest eveniment este o modalitate pentru medicii chirurgi din întreaga lume de a face schimb de experiență. 

ELLEX EUROPEAN LASER INNOVATIONS FORUM - ELIF

      European Laser Innovations Forum organizat de către Ellex aduce laolaltă experți din întreaga lume precum John Marshall, PhD, FRCPath, FMedSci, Paulo E. Stanga, MD, PhD and Isabelle Aknin, MD pentru a împărtăși din experiența lor privind tratamentele laser oftalmologice. Totodată veți putea urmări cele mai noi actualități ale terapiilor laser. De interes deosebit vor fi tratamentele unice Ellex 2RT (Retinal Rejuvination Therapy) pentru tratarea DMLV dar și retinoptiei diabetice precum și LFT (Laser Floater Treatment) pentru tratarea miodezopsiilor din polul posterior.

ELLEX EUROPEAN ULTRASOUND TRAINING COURSE 

      Cursul practic de ultrasunete se organizează anual de către Ellex în Londra. Participanții vor avea ocazia de a deprinde practicile fundamentale ale ecografiei oftalmologice de înaltă rezoluție printr-o serie de lecturi clinice dar și workshop-uri hands-on.

Evenimentul reunește academicieni de renume printre care:

  • Andrzej Dmitriew, Consultant Ophthalmologist, Poznan University of Medical Sciences

  • Jens Folke Kiilgaard, Associate Professor & Senior Consultant Ophthalmologist, Rigshospitalet,  Copenhagen

  • Tarek El-khashab, Ophthalmologist & Lead for Ophthalmic Ultrasound Services,
    Mid-Cheshire NHS Hospitals NHS Foundation Trust

  • Rizwana Siddiqi, Director of Clinical Affairs, Boomo Medical

Programul include prezentări despre 'Ultrasonography of Ocular Tumours' și 'Evaluation of Vitreoretinal Disorders' în timp ce sesiunile hands-on se vor axa pe 'Posterior B-Scan examination' dar și 'Techniques for UBM examination.'

INTERNATIONAL CONGRESS ON OCT ANGIOGRAPHY AND ADVANCES IN OCT

       Congresul internațional OCT/OCTA organizat cu sprijinul Optovue vă va aduce în prim plan ultimele cercetări și aplicații zilnice în domeniul tomografiei în coerență optică. Veți putea observa cele mai noi sisteme OCT/OCTA din lume de la marii producaători de renume. Programul este axat pe aplicațiile clinice, însă sunt incluse și părți științifice, histologie, tehnologie, imagistică, WideField și inteligență artificială.

 THESSALONIKI INTERNATIONAL VITREO-RETINAL SUMMER SCHOOL

       Școala vitreoretinală de vară din Salonic este un eveniment organizat cu sprijinul D.O.R.C (Dutch Ophtalmic Research Center) care oferă tinerilor chiurgi oftalmologi șansa de a învăța tehnicile chirugiei vitreoretinale de la marii chirurgi din domeniu. Participanții vor putea folosi aparatele de Phacoemulsificare puse la dispoziție de marii producători de renume de la nivel mondial.

O șansă unică de a petrece 7 zile în Salonic, a învăța tehnicile chirugicale de pol posterior, a experimanta live cele mai noi aparate Phaco dar și de a o socializa cu colegi oftalmologi din întreaga lume.

 SESIUNI DEMO

Kembli-Med S.r.l organizează cu sprijinul producătorilor reprezentați în mod permanent sesiuni demo cu aparatura din dotare. Astfel dvs. puteți testa aparatele de interes înaintea unei eventuale achiziții.

În cazul în care sunteți interesat să participați la oricare din aceste evenimente sau doriți să programați o sesiune demo vă rugăm să ne contactați pentru disponibilitate precum și pentru a primi toate informațiile necesare la info@kemblimed.ro.

Simpozion Ellex Februarie 2016
Nice France 24 Mar 2018
Invitatie Bucuresti 13-14 aprilie 2018
Roma 15-16 Decembrie 2017
_DCL8919
Simpozion AngioVue Eforie Iunie 2016
Simpozion MPC Budapesta 2015
MPC Budapest
7 RINGS LIBERTY IOL
Simpozion
Simpozion MPC Budapesta 2014
Sesiune DEMO EVA by DORC
Simpozion EyeCubed
Simpozion EyeCubed
Simpozion EyeCubed
Simpozion EyeCubed
Simpozion EyeCubed
Sesiune Demo Octopus 900
bottom of page