Simpozioane

       Kembli-Med S.R.L, a dorit să-și dezvolte expertiza în domeniul microchirurgical oftalmologic, prin participarea și organizarea de simpozioane asupra diferitelor produse din portofoliu, precum lentile intraoculare, tomografia oculară, tratamentele laser, etc.

MEDICONTUR   MPC  SYMPOSIUM   

Stimați parteneri,

 

      Medicontur Premium Class dorește să instruiască oftalmologii în vederea implantării lentilelor PREMIUM (torice, multifocale torice, multifocale și Scharioth macula Lens) pacienților. Cei ce vin pentru o intervenție chirurgicală de cataractă devin tot mai exigenți dar cu ajutorul Premium Class Medicontur, chirurgii vor fi în măsură să îndeplinească așteptările lor ridicate.

 

     Activitatea Medicontur Premium Class va fi prezentată de către medici și tehnicieni de specialitate, care vor instrui chirurgii pe implanturi premium și care vor răspunde la toate întrebările adresate. Premium Class Medicontur este o oportunitate unică de a înțelege producția de LIO-uri în timpul unei vizite în fabrică, de asemenea veți avea oportunitatea de a întâlnii liderii companiei MEDICONTUR.

 

     Acest program va avea loc pe parcursul a două zile, care leagă teoria și practica, dar și introducerea în fabricarea lentilelor. Este o ocazie pentru dumneavoastră de a crea o relație puternică cu noii medici sau pentru a consolida situația cu clienții actuali. Acest eveniment este, de asemenea, o modalitate pentru medicii din întreaga lume de a face schimb de experiență. O experiență MPC din Budapesta va ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

 

În cazul în care sunteți interesat să participați, vă rugăm să ne contactați pentru a primi toate informațiile și link-ul de înregistrare on-line!

 

Toate cele bune,

Kembli-Med

info@kemblimed.ro

Soluţia vederii cristaline.

MED

KEMBLI

România, Brașov      |     Tel/Fax: 0268.415.927

Copyright © 2013.Toate drepturile rezervate.