top of page

BIOMICROSCOP BI 900 LED
HAAG-STREIT (ELVEȚIA)

Operațiune simplificată - fiabilitate ridicată

Echipat cu o versiune îmbunătățită a biomicroscopului BM 900, BI 900 se remarcă prin sistemul traditional de iluminare inovativ și prin mecanica de mare precizie, fiind succesorul predestinat al legendarului BM 900. Prin acest nou biomicroscop Haag-Streit combină simplitatea și fiabilitatea într-un sistem modern care oferă opțional imagini digitale integrate.

 

BI 900 este singurul biomicroscop care are integrat filtru de intensificare suplimentara a contrastului (galben) in cazul utilizarii fluoresceinei.

 

  • Optică convergentă pentru vedere excelentă;

  • Binocular reglabil;

  • Două magnificații esențiale 10x/16x;

  • Imagistică completă;

Optică excelentă

Calitatea sistemului optic determină rezultatul utilizării folosirii oricărui biomicroscop.

Toate biomicroscoapele Haag-Streit sunt echipate cu componente optice elaborate, fiind fabricate conform celor mai înalte cerințe de calitate. 

Rezultatul este reprezentat printr-o vedere superbă permițând astfel un diagnostic precis, un tratament sigur și o imagistică uluitoare.

 

Mecanică superioară

Încă de la înființarea companiei acum mai bine de 160 de ani, Haag-Streit este recunoscut pentru mecanica de înaltă precizie.

Această experiență, combinată cu ingineria elvețiană remarcabilă, dar și a materialelor de înaltă calitate folosite, asigură o mecanică perfectă a biomicroscoapelor Haag-Streit, care pot funcționa chiar și decenii la rând. 

Perfecțiunea în design, a materialelor și construcția permit ca toate mișcările să fie efectuate în mod lin și fără efort, și să continue așa pe toată durata de viață a unui biomiroscop Haag-Streit.

O investiție pe termen lung

Toate biomicroscoapele Haag-Streit beneficiază de o garanție de 10 ani de zile*! 

Prin această garanție producătorul pune accentul și își asumă calitatea biomicroscoapelor.

Pentru noi este un pas mic - pentru clienții noștrii este o “încredere care durează”.

* biomciroscopul portabil BA 904 este exclus.

Pentru politica de garanție detaliată accesați : 10 Year Limited Warranty (haag-streit.com) 

Serii video educaționale

Haag-Streit introduce seria de video-uri educaționale care explică biomicroscopul, funcțiile acestuia, elementele de operare, principiile de funcționare, fenomentele optice utilizate, diferitele tehnici de iluminare și metode de examinare.

Accesați canalul de YouTube Haag-Streit pentru serile video:

(81) The Slit Lamp Exam – An Educational Video Series - YouTube 

bottom of page