top of page

BIOMICROSCOP BQ 900, HAAG-STREIT (ELVEȚIA)

Datorită sistemului optic excelent, a versatilității și a ușurintei de operare, biomicroscopul BQ 900 LED a devenit un standard pentru cei ce doresc o biomicroscopie avansată. Un sistem modular, universal, oferă imagini video și fotografii precise. Există o gamă de accesorii ce includ tubul pentru postul de coobservare, binocular înclinbil, iar pentru specialiștii de retină un variator unic stereo. Ca la toate biomicroscoapele de la Haag-Streit, un aplanotonometru Goldmann – standardul de aur în măsurătorile PIO poate fi adăugat drept accesoriu.

BQ 900 este singurul biomicroscop care are posibilitatea adăptarii unei iluminări de fundal pivotante, tub coobservare, filtru intensificare contrast, variator stereo precum și bincoular înclinabil 20°

 

Accesorii:

  • Modul imagistică IM 900/IM 600;

  • Binocular înclinabil;

  • Obiectiv cu zoom;

  • Tub coobservare;

  • Variator stereo;

  • Splitter imagine;

 

Optică excelentă

Calitatea sistemului optic determină rezultatul utilizării folosirii oricărui biomicroscop.

Toate biomicroscoapele Haag-Streit sunt echipate cu componente optice elaborate, fiind fabricate conform celor mai înalte cerințe de calitate. 

Rezultatul este reprezentat printr-o vedere superbă permițând astfel un diagnostic precis, un tratament sigur și o imagistică uluitoare.

Mecanică superioară

Încă de la înființarea companiei acum mai bine de 160 de ani, Haag-Streit este recunoscut pentru mecanica de înaltă precizie.

Această experiență, combinată cu ingineria elvețiană remarcabilă, dar și a materialelor de înaltă calitate folosite, asigură o mecanică perfectă a biomicroscoapelor Haag-Streit, care pot funcționa chiar și decenii la rând. 

Perfecțiunea în design, a materialelor și construcția permit ca toate mișcările să fie efectuate în mod lin și fără efort, și să continue așa pe toată durata de viață a unui biomiroscop Haag-Streit.

Optica

BQ 900 este echipat cu un microscop Galilean oferind o gamă de magnificare de la 6.3x până la 40x ajustabil în 5 trepte. Transmisia înaltă a luminii și optica excelentă vă asigură o vedere clinică de neegalat. Diametrul pupilar larg asigură examinări fără a vă obosi chiar și în acele zile lungi de muncă la biomicroscop.

Variator stereo

Reducând unghiul stereoscopic, variatorul stereo facilitează examinarea fundului de ochi, părților periferice ale retinei dar și a vitrosului chiar și în condiții nefavorabile cum ar fi cazul pacienților cu pupile mici sau marilor miopi. Reducerea unghiului lărgește câmpul vizual stereoscopic menținând adâncimea de câmp.

IM 900 - o calitate remarcabilă a imaginii 

Echipat cu un sistem de imagistică ultra sensibil, IM 900 produce imagini de o calitate exceptțională chiar și în condiții de iluminare slabă. Ca orice cameră profesională este echipat cu un control al câmpului vizual care vă permite să ajustați camera în mod ieal indiferent de locația patologiei.

Două instrumente - un standard de aur

Haag-Streit oferă două modele de apalanotonometre Goldmann: AT 900 un instrument pur mecanic și AT 900 D care introduce avantajele tehnologiei digitale. 

O investiție pe termen lung

Toate biomicroscoapele Haag-Streit beneficiază de o garanție de 10 ani de zile*! 

Prin această garanție producătorul pune accentul și își asumă calitatea biomicroscoapelor.

Pentru noi este un pas mic - pentru clienții noștrii este o “încredere care durează”.

* biomciroscopul portabil BA 904 este exclus.

Pentru politica de garanție detaliată accesați : 10 Year Limited Warranty (haag-streit.com) 

Serii video educaționale

Haag-Streit introduce seria de video-uri educaționale care explică biomicroscopul, funcțiile acestuia, elementele de operare, principiile de funcționare, fenomentele optice utilizate, diferitele tehnici de iluminare și metode de examinare.

Accesați canalul de YouTube Haag-Streit pentru serile video:

(81) The Slit Lamp Exam – An Educational Video Series - YouTube 

bottom of page