top of page

BIOMICROSCOP BX 900, HAAG-STREIT (ELVEȚIA)

          Biomicroscopul BX 900 îndeplinește toate dorințele unui oftalmolog cu pasiune pentru fotografie. Datorită camerei profesionale veți obține imagini de cea mai înaltă calitate. Flash-ul este integrat, sincronizat în totalitate cu biomicroscopul și lumina de fundal, toate fiind controlate printr-un mecanism de declanșare direct de pe maneta aparatului.

          De asemenea sunt compatibile majoritatea camerelor foto profesionale digitale de 35 mm. Aparatul foto este montat deasupra biomicroscopului, ceea ce permite manevrabilitatea pacientului. Acest lucru este extrem de avantajos în cazul în care se folosește o lentilă de diagnostic manuală.

 

Accesorii:

  • Telecomandă de declanșare

  • Binocular înclinabil;

  • Obiectiv cu zoom;

  • Spliter imagine.

Optică excelentă

Calitatea sistemului optic determină rezultatul utilizării folosirii oricărui biomicroscop.

Toate biomicroscoapele Haag-Streit sunt echipate cu componente optice elaborate, fiind fabricate conform celor mai înalte cerințe de calitate. 

Rezultatul este reprezentat printr-o vedere superbă permițând astfel un diagnostic precis, un tratament sigur și o imagistică uluitoare.

 

Mecanică superioară

Încă de la înființarea companiei acum mai bine de 160 de ani, Haag-Streit este recunoscut pentru mecanica de înaltă precizie.

Această experiență, combinată cu ingineria elvețiană remarcabilă, dar și a materialelor de înaltă calitate folosite, asigură o mecanică perfectă a biomicroscoapelor Haag-Streit, care pot funcționa chiar și decenii la rând. 

Perfecțiunea în design, a materialelor și construcția permit ca toate mișcările să fie efectuate în mod lin și fără efort, și să continue așa pe toată durata de viață a unui biomiroscop Haag-Streit.

Flash Xenon

Iluminarea flash puternică este livrată cu ajutorul unui tub xenon care se află ampalsat coaxial față de iluminarea LED și astfel reproduce exact tiparul de iluminare al fantei pentru a oferi imagini de o calitate uluitoare. Strălucirea flash-ului este ajustabilă individual pentru iluminearea fantei și a fundalului.

Oglinda

Elementul cheie al BX 900 constă în carcasa oglinzii cu diafragma aferentă incorporată. Atunci când captați o imagine toată lumina este direcționată către camera prin această oglindă. Acest aspect permite utilizarea maximă a luminii disponibile, 100% pentru imagistică și 100% pentru examinare. Setările diafragmei incorporate cu 5 aperturi sunt aplicate în mod automat la captarea imaginii.

O investiție pe termen lung

Toate biomicroscoapele Haag-Streit beneficiază de o garanție de 10 ani de zile*! 

Prin această garanție producătorul pune accentul și își asumă calitatea biomicroscoapelor.

Pentru noi este un pas mic - pentru clienții noștrii este o “încredere care durează”.

* biomciroscopul portabil BA 904 este exclus.

Pentru politica de garanție detaliată accesați : 10 Year Limited Warranty (haag-streit.com) 

Serii video educaționale

Haag-Streit introduce seria de video-uri educaționale care explică biomicroscopul, funcțiile acestuia, elementele de operare, principiile de funcționare, fenomentele optice utilizate, diferitele tehnici de iluminare și metode de examinare.

Accesați canalul de YouTube Haag-Streit pentru serile video:

(81) The Slit Lamp Exam – An Educational Video Series - YouTube 

bx18
bx17
bx15
bx16
bx14
bx13
bx12
bx6
bx5
bx8
bx7
bx11
bx9
bx10
bx1
bx2
bx4
bx3
bottom of page