top of page

CONSOLĂ CRYO MK II - KEELER (U.K)

Keeler_edited.png

     Siguranţa în funcţionare și fiabilitatea nu se întâmplă accidental! Tehnologia mecanică şi pneumatică superioară se află în inima acestei unităţi de crioterapie de calitate premium, proiectată şi construită pentru a rezista la rigorile utilizării moderne.

     Acestă tehnologie avansată este activată de îndată ce porneşte sistemul, iar procedurile de testare lucrează rapid, astfel Cryomatic-ul dumneavoastră este gata de utilizare în câteva minute.

     Mai întâi se va verifica sonda ce aţi ataşat-o pentru informaţii specifice cu privire la performanţa optimă, şi apoi Cryomatic va curăţa şi epura sonda pentru a asigura faptul că toate impurităţile sunt eliminate. În cele din urmă, acesta va testa sonda şi regla fluxul de gaz automat pentru a asigura performanţa optimă.

     Chiar este atât de simplu! Ataşarea buteliei de gaz de dioxid de carbon sau oxid de azot, a sondei şi pornirea sistemului – Cryomatic va face totul singur - tot ce aveţi nevoie este de un chirurg şi de un pacient.

     Motorul Cryomatic este o capodoperă de construcţie, un sistem interconectat de tunele şi camere controlate de o serie de electrovalve reglate prin microprocesor, având ca rezultat o înghețare fiabilă.

 

     Sistemul Cryomatic Keeler inclusiv sondele acestuia au trecut printr-un proces de retehnologizare complet cu scopul de a produce o mai mare fiabilitate şi o mai bună congelare, fiind totodată simplu de instalat și utilizat.

 

     Deşi s-au păstrat configuraţiile vârfurilor clasice, sondele au fost fundamental reproiectate pentru a minimaliza blocarea acestora datorită impurităţilor din gaz sau umidităţii rezultate urmare a sterilizării.

cryo6.png

cryo6.png

cryo5.png

cryo5.png

cryo4.png

cryo4.png

cryo3.png

cryo3.png

cryo2.png

cryo2.png

cryo7.png

cryo7.png

Cryo MK II 250 x 2503.JPG

Cryo MK II 250 x 2503.JPG

bottom of page