top of page
CUȚIT MICROCHIRURGICAL ULTRAEDGE

Conţinut

 

      Cuţitele chirurgicale de unică utilizare UltraEdge cu sistem de protecţie sunt dispozitive medicale destinate microchirurgiei oftalmologice.

      Cuţitele UltraEdge sunt avizate la ANMDMR pecum și la Comisia Europeană având marcajul directivei europene al dispozitivelor medicale MDD 93/42/EEC.

Astfel, ele dețin toate avizele necesare pentru a fi utilizate atât pe teritoriul României cât și în întreaga Uniune Europeană.

Susțineți industria locală - cuțitele UltraEdge sunt fabricate la Brașov!

     Acordă atenţie siguranţei. Acum este timpul, iar soluţia este reprezentată de cuţitele UltraEdge.

 

     Protejaţi-vă pe dumneavoastră şi pe colegii dumneavostră.

     Conform directivei de siguranţă 2010/32/EU din mai 2013 obiectivul este clar: obţinerea celui mai înalt nivel de siguranţă.

 

     UltraEdge redefinește calitatea şi oferă un avantaj semnificativ când vine vorba de siguranţă. Studiile arată că numărul incidentelor legate de înţepături se ridică la 1.2 milioane pe an doar în Europa, dintre care 8% sunt legate de înţepături cu bisturie sau cuţite. Incidentele de acest gen prezintă un mare risc de cotaminare cu boli infecţioase, cum ar fi SIDA, heptatita B sau C. Cuţitele UltraEdge sunt proiectate folosind tehnologii dovedite de siguranţă de care depind atât de mult chirurgii pentru a obţine cel mai bun rezultat postoperator și un mediu sigur de lucru.

 

     Siguranţa personalului din domeniul medical

     Cuţitele UltraEdge sunt proiectate să diminueze riscul contaminării ce poate apărea în timpul operaţilor: înainte de folosire, în timpul mânuirii, între paşii operaretori, sau după folosire. De obicei cuţitele sunt introduse înapoi în spuma protectoare sau suportul lor de protecţie după utilizare, un fapt interzis de directivele UE, care recomandă interzicerea acestei practici. Cuţitele UltraEdge cu bucşă protectoare oferă siguranţă optimă prin acoperirea completă a lamei.

 

   Performanţa și calitatea lamei

     Cuțitele UltraEdge sunt proiectate pentru a oferi o precizie excepţională, o lamă ascuţită și siguranţă. Tăișul debavurat redă o performanţă consistentă si fiabilă în toata varietatea cuţitelor, asigurând o incizie de înaltă calitate.

 

   Performanţă optimă. Risc minim.

UltraEdge vă ajută să obtineţi cele mai bune performanțe și să respectaţi directivele UE.

Proiectat pentru simplitate, ușor de folosit și sigur - alegetți cuțitele UltraEdge

     Descriere

     Există diferite tipuri de cuţite UltraEdge cu sistem de protecţie : Cuţite Stab,  Restricted Depth Stab, Crescent, Phaco, Clear Corneal, Side Cutting Clear Corneal, Trapezoid, Sideport, Phaco - Double Bevel, Invisi-Bevel Slit, Double Bevel Phaco w/ Non-Cutting, Single Bevel HP Clear Corneal, Double Bevel HP Clear Corneal, Vitrectomy, MVR Type Side Port și Disc.

Crescent knives

Crescent knives

Trapezoid Knives

Trapezoid Knives

Implant Knives

Implant Knives

Sideport knives - MVR Design

Sideport knives - MVR Design

Stab knives

Stab knives

Phaco knives

Phaco knives

Micro Phaco knives

Micro Phaco knives

Clear Corneal knives

Clear Corneal knives

Clear Corneal knives - Side Cutting

Clear Corneal knives - Side Cutting

Disc Knives

Disc Knives

Vitrectomy knives

Vitrectomy knives

Contraindicaţii / interacţiuni cu alte substanțe

     Contraindicaţii, interacţiuni sau incompatibilităţi originate din folosirea cuţitelor UltraEdgecu alte substanţe sau dispozitive medicale nu au fost observate.

Sterilizare

     Cuţitele UltraEdge cu sistem de protecţie sunt sterilizate prin gaz Ethilene Oxis (ETO) şi sunt livrate în condiţii sterile.

Cuţitele UltraEdge sunt cuţite de unică utilizare si NU sunt destinate reutilizării/resterilizării!

Precauţii

     Cuţitele UltraEdge sunt extrem de ascuţite şi datorită marginilor extrem de fine acestea sunt foarte sensibile. Astfel cuţitele UltraEdge trebuie tratate cu cea mai mare grijă.

Fiecare cuţit trebuie inspectat vizual înainte de utilizare de eventuale fisuri şi crăpături, prezervând condiţiile de sterilitate.

Nu folosiţi cuţite avariate!

cutit1.png
bottom of page