top of page
MONITORIZAREA PROCESULUI DE STERILIZARE
scican_edited.png

     Incubatorul unic de la SciCan, ENSURE, poate monitoriza până la 5 sterilizări deodată, oferind rezultate concrete privind succesul procesului de sterilizare. Sistemul de incubare poate satisface chiar şi cele mai exigente cerințe de reglementare internaționale.

 

     Incubatorul ENSURE de la SciCan este unic pe piaţa acestor produse, deoarece deţine un sistem integrat de susţinere de fiole şi un contor pentru cinci tipuri de programe diferite, ce nu lasă loc de erori asupra timpului de sterilizare.

Indicatori chimici (Ci)

 

ENSURE CI reprezintă o soluție rapidă, economică pentru monitorizarea procesului de sterilizare. SciCan oferă indicator clasa 4 și clasa 6 pentru a satisface cele mai exigente cerințe de reglemare ale mediului înconjurător.

 

Indicatori biologici (BI)

 

ENSURE BI reprezintă o soluţie rapidă, fiabilă, de sine stătătoare pentru rezultate obținute în mai putin de 24 de ore. Indicatorii biologici BI reprezintă singura metodă cost eficientă pentru a asigura performanța efectivă a sterilizatorului dvs.

 

ENSURE BI sunt disponibili într-un sistem Starter Kit ce constă în 25 de BI, incubator unic și un jurnal pentru înregistrarea datelor. Starter Kit-ul este pachetul cel mai rentabil, precis pentru monitorizarea sterilizării cu abur direct din biroul dumneavoastră în mai puțin de 24 de ore.

Teste Bowie Dick (BD)

Testul Bowie Dick BD este conceput pentru sterilizatoarele cu abur prin vacuum pentru a putea demonstra pătrunderea adecvată cu abur ce rezultă într-un proces de sterilizare de succes. Testul BD SciCan este ușor de utilizat și înregistrat. Testul BD este disponibil ca Starter Kit ce conține suportul unic pentru etichetele de testare și 31 de etichete de testare.

scican_edited.png

INCUBATOR ENSURE – SCICAN (CANADA)

bottom of page