top of page
INSTRUMENTAR CHIRURGICAL
D.O.R.C / Albert Heiss / John Weiss / BVI / 1stQ
90 ani Albert Heiss.PNG

Kembli-Med este distribuitor autorizat al instrumentarului chirurgical fabricat de către Albert Heiss (Germania), John Weiss (Marea Britanie)D.O.R.C (Olanda), BVI (SUA) și 1stQ (Germania).

Albert Heiss - experiență de 100 de ani

Partenerul dumneavoastră competent pentru fabricarea instrumentelor chirurgicale de înaltă calitate pentru oftalmologie, compania a fost înființată ca o afacere de familie în anul 1921 de către Albert Heiss, un producător autohton de instrumentar chirurgical, iar acum sărbătorește 100 de ani de experiență în producția de instrumente chirurgicale.

D.O.R.C - lider pe piața de pol posterior

Încă din anul 1983 D.O.R.C (Dutch Ophthalmic Research Center) începe colaborări cu chirurgii oftalmologi din întrega lume pentru a concepe împreună instrumentele de care medicii oftalmologi au nevoie. Prin pasiunea pentru inovare, ascultând cerințele medicilor oftalmologi și printr-o cooperarea intensivă timp de aproape 40 de ani D.O.R.C continuă și astăzi să dezvolte produse de cea mai înaltă calitate.

John Weiss - istorie de 225 de ani

Brand-ul John Weiss & Son este sinonim cu standardul de aur, calitate înaltă și inovație în materie de instrumentar chirurgical.
Cu o istorie de 225 de ani, dezvoltându-se continuu de-a lunugl timpului, John Weiss face parte din grupul Haag-Streit. Cu sediul în Essex, având o echipă internațională de relații cu clienții, asigură un suport continuu pentru portofoliul său de instrumentar comprehensiv, menținând un standard ridicat de calitate.

BVI - instrumentar unică utilizare

Beaver Visitec International, compania cu cea mai mare rată de creștere și expansiune în ultimii ani din domeniul oftalmologic, BVI vă oferă o gamă largă de instrumentar oftalmologic de unică utilizare.

1stQ - instrumentar unică utilizare

"1stQ precision instruments" sunt adaptate cerințelor moderne și eficiente ale chirurgiei oculare. Printr-o strânsă colaborare cu medici și personalul operator aferent 1stQ reușește să aducă pe piață instrumentar nou și inovativ. 

Instrumentarul de unică utilizare reprezintă o soluție din ce în ce mai apreciată la nivel mondial întrucât reprezintă o alternativă economică, responsabilă și sigură față de instrumentarul resterilizabil.

Împreună dorim să vă oferim servicii de încredere, livrare rapidă, calitate superioară și o gamă largă de produse, peste 10.000 de articole. Suntem nu numai rapizi și exacți, dar și foarte fiabili. Partenerii noștri vă oferă numai instrumente de înaltă calitate care respectă cele mai înalte exigențe de calitate. Acest lucru garantează că produsele vor rezista ani de zile în uz zilnic.

Pentru accesul către cataloagele producătorilor puteți face click pe link-ul următor unde puteți accesa baza de date a produselor. Produsele pot fi căutate după nume sau după cod, introducând elementele în căsuța de căutare.

 

Pentru comenzi de instrumentar vă rugăm să consultați link-urile de mai sus. După ce v-ati ales instrumentul dorit vă rugam să menționați codul produsului în comandă.

50.050
1286-ILM05
1286-M05_TIP
1286-M05
1286-ilmd5-tipzoom
1286.C305_Z
50.251
1286.C305
50.6081A
50.265
50-265-tip
bottom of page