top of page
download_edited.png

Laser fotodisruptor cu vitreoliză UltraQ Reflex

download_edited.png
​​Caracteristicile laserului UltraQ Reflex :

Sursa laser:

Lungime unda:

Rata de repetitie

Energie

Marime spot:

Raza ghidare

Micromanipulator:

Magnificatie:

Nd:YAG - Q-switched

Rosu, 1064 nm

Pana la 3 Hz

0.3 - 10 mJ/puls, variabila continuu

8 microni

Dioda rosie, intensitate ajustabila

Ambidextru, antivibratii

10x, 16x, 28x

Racire:

Accesorii incluse:

Accesorii optionale:

Termoelectrica

Ochelari protectie, husa protectie

Stand TotalMobile, Stand TotalAccess, 

splitter, tub co-observare, adaptor 

camera video, valize transport, lentile 

Mod burst:

laser iridectomie capsulotomie

1, 2 sau 3 pulsuri/actionare

100 - 500 microni, variabil

Offset anterior &

posterior:

Unghi binoculari:

16 °

​​Caracteristicile laserului UltraQ:​​

Sursa laser:

Lungime unda:

Rata de repetitie

Energie

Marime spot:

Raza ghidare

Micromanipulator:

Nd:YAG - Q-switched

 1064 nm

Pana la 3 Hz

0.3 - 10 mJ/puls, variabila continuu

8 microni

Dioda verde, intensitate ajustabila

Ambidextru, antivibratii

Magnificatie:

10x, 16x, 28x

Racire:

Accesorii incluse:

Accesorii optionale:

Mod burst:

Offset posterior:

Unghi binoculari:

Cu aer

Ochelari protectie, husa protectie

Stand TotalMobile, Stand TotalAccess, 

splitter, tub co-observare, adaptor 

camera video, valize transport, lentile 

laser iridectomie capsulotomie

1, 2 sau 3 pulsuri/actionare

100 - 350 microni, variabil

16 °

Design modern & compact fără cabluri la vedere

Felul integrat în care este g​ândit laserul creează un spatiu mare de lucru medicului si faciliteaza accesul la butoanele de control precum si la pacient. Mai mult, pacienții nu sunt în pericol de a agăța, a se împiedica de orice cabluri expuse.

Optimizat pentru vizualizarea segmentului anterior. 

Calitatea și construcția opticii biomicroscopului UltraQ sunt optimizate pentru vizualizarea segmental anterior. Fiind echipat cu optică convergentă tip Galilei cu un unghi stereoscopic de 16°, UltraQ  oferă o vedere stereoscopică mult mai naturală combinată cu o profunzime superficială a câmpului pentru o focalizare de precizie.

Conceput pentru a spori fluxul de lucru.

Ellex a integrat laserul în biomicroscop pentru o mai mare eficienţă şi fiabilitate, precum şi pentru îmbunătăţirea uşurinţei de utilizare. Construcția compactă și eficientă vă oferă spaţiul suplimentar de lucru precum şi accesul convenabil și simultan atât la pacient cât şi la comenzile laserului. Afişajul central este la doar o privire de oculare, în timp ce rotițele frontale asigură schimbarea parametrilor fără modificarea sau pierderea focalizării prin mișcarea biomicroscopului.

Performanță mai bună pe termen lung.

Sursa laserului Ultra Q, Nd:YAG în stare solidă, Q-switch, este construită din componentele cele mai bune din industrie fiind testată pentru a livra peste 400.000 focuri fără nicio reducere semnificativă de performanţă a energiei sau a calității fasciculului.

Cu o gamă de toleranţă de ± 8 µm, sistemul fin de focalizare prin 2 puncte al Ultra Q, vă asigură că sistemul este mereu în poziția focalizată, şi că energia este livrată întotdeauna în locul în care intenţionaţi față de locul fixat.

Poziționare de precizie a “plasmei”. Posibilitatea ajustării OFFSET-ului posterior continuu variabil (de la 100 la 350 de microni) vă oferă flexibilitate optimă.

Fotodisrupție LIO. 

Tehnologia laser YAG de ultimă generație a UltraQ vă oferă efectul de plasmă mai consistent, ideal pentru provocări noi în procedurile de capsulotomie posterioară. Dumneavoastră și pacienții dvs. veți beneficia de un risc mult mai mic de perforare a lentilei, o tăiere a ţesuturilor mai eficientă cu mai puţine trageri, o livrarea mai mică de energie cumulată şi proceduri mai rapide.

Tratament mai rapid. Cu o rată rapidă de tragere de până la 3 trageri pe secundă (3 Hz) UltraQ vă permite să efectuați tratamente rapide şi eficiente.

Conceput pentru confortul medicului și al pacientului UltraQ  oferă o consolă subţire şi un suport mic, ergonomic, salvând spațiu, astfel îmbunătăţind confortul medicului şi al pacientului.

UltraQ Reflex™ este platforma care vă permite să efectuați întreaga gamă de proceduri YAG anterior și posterior, incluzând tratamentul Laser Floater Removal, capsulotomie și proceduri de iridotomie la cele mai înalte standarde de siguranță, acuratețe și eficacitate.

UltraQ Reflex™ este singurul instrument de prim rang al oftalmologiei privind capsulotomiile și iridectomiile. Având o rată de repetiție de 3 Hz, este cel mai rapid fotodisruptor de pe piață. Totodată, cavitatea laser este special concepută precum și sistemul fin de focalizare asigură un nivel de precizie pe care alte fotodisruptoare nu le pot atinge. Ellex este singurul producător la nivel mondial pentru lasere fotodisruptoare cu vitreoliză folosite pentru tratarea miodezopsiilor din polul posterior.

Dacă doriți să lărgiți gama de soluții de tratament ce puteți oferi folosind tehnologia de ultimă generație cu laser YAG care este dovedită a fi la cel mai înalt nivel de performanță, Ultra Q Reflex™ de la Ellex este opțiunea potrivită pentru dvs.

Trei modalități de tratament:

  • IRIDOTOMIE

  • CAPSULOTOMIE

  • MEMBRANECTOMIE POSTERIOARĂ - LASER FLOATER TREATMENT 

 

Tehnologia Reflex

Datorită proprietății de iluminare coaxială, Ellex prin tehnologia Reflex, convertește viziunea operatorului și iluminarea prin biomicroscop, pe aceeași cale optică și sunt orientate pe același plan optic  ca și fascicolul de tratament – care oferă precizie îmbunătățită la focalizare și posibilitatea de vizualizare optimă a structurilor oculare.

 

O soluție puternică pentru miodezopsiile simptomatice

Tratați cu o precizie mai mare folosind tehnologia proprietară Ellex, UltraQ Reflex™ ce vă permite să vă mișcați fără efort între vizualizarea on-axis și off-axis și vă oferă nivelurile maxime de precizie ale vizualizării și iluminării pentru a trata miodezopsiile din vitrosul anterior până în cel posterior, în timpul menținerii contextului spațial necesar pentru a maximiza un tratament sigur și eficient al miodezopsiilor simptomatice.

 

Este o soluție puternică și eficientă ce poate transforma calitatea vieții pentru mulți pacienți care consideră această stare debilitantă.

 

Adevărata iluminare coaxială

Eficiența tratamentului cu laser al flocoanelor (LFT – Laser Floater Treatment) a fost transformată prin dezvoltarea platformei Ellex denumită Reflex™, care include iluminarea coaxială reală – (TCI ™ - True Coaxial Illumination) - pentru vizualizarea on-axis și off-axis, un fascicul precis de țintire și un profil superior al fasciculului de energie - toate printr-o iluminare cu fantă cu un design unic care convergește și focalizează axul vizual, raza de țintire și raza de tratament printr-o singură cale optică.

 

Vizualizare completă din cornee la retină

Iluminarea TCI ™ este inima UltraQ Reflex™. Este o tehnologie care oferă o vizualizarea cu acuratețe de la cornee la retină și extrem de necesarul context spațial. Capacitatea de a titra iluminarea TCI ™ în ambele axe ale vizualizării permite o mulțime de setări potențiale de iluminare.

 

UltraQ este instrumentul de prim rang al oftalmologiei privind capsulotomiile si iridotomiile. Avand o rata de repetitie de 3 Hz, este cel mai rapid fotodisruptor de pe piata. Totodata, cavitatea laser special conceputa precum si sistemul fin de focalizare asigura un nivel de precizie pe care alte fotodisruptoare nu le pot atinge.

 

UltraQ livreaza energia laser in zona de tratament fara distorsiuni, obtinandu-se astfel o eficienta mult mai mare pentru o durata mai redusa a pulsului. Aceasta optimizare permite executarea capsulotomiilor si iridotomiilor intr-un timp mai scurt, la nivele mult mai eficiente de energie.

LASER FOTODISRUPTOR ULTRAQ

Live teaching of Vitreolysis with the Ellex Ultra Q Reflex YAG Laser - Dr. Paul Singh

Floaters - Vitreolysis - Anterior floater using the Ellex Ultra QR laser - by Dr. Paul Singh

Interview with Karl Brasse on Precision Capsulotomy

Weiss ring floater - Dr. med. Karl Brasse

My Recommendations to Start YAG Laser Vitreolysis Without Complications - Karl Brasse

bottom of page