top of page

LASER SLT SOLO - ELLEX (AUSTRALIA)

download_edited.png
​​Caracteristicile laserului Solo:

​​

 

Sursa laser:

Nd:YAG - Q-switched, dublat in frecventa

Lungime unda:

Verde, 532 nm

Rata de repetitie

Energie

Marime spot:

Raza ghidare

Micromanipulator:

Magnificatie:

Pana la 3 Hz

0.3 - 2.6 mJ/puls, variabila continuu

400 microni

Dioda rosie, intensitate ajustabila

Ambidextru, antivibratii

10x, 16x, 28x

Racire:

Accesorii incluse:

Accesorii optionale:

Mod burst:

Offset posterior:

Unghi binoculari:

Termoelectrica

Ochelari protectie, husa protectie

Stand TotalMobile, Stand TotalAccess, 

splitter, tub co-observare, adaptor 

camera video, valize transport, lentile 

laser SLT, iridectomie, capsulotomie

1 puls/actionare

n/a

< 3°

LASER YAG & SLT TANGO - ELLEX (AUSTRALIA)

download_edited.png

Tango este o solutie care incorporeaza trabeculoplastia selectiva laser si fotodisruptia intr-un singur sistem laser avansat.

In modul SLT, Tango reprezinta o abordare avansata, non-invaziva ce stimuleaza regenerarea retelei trabeculare, controland astfel PIO. Aceasta procedura repetabila si non-invaziva permite regenerarea celulelor fara arsurile si cicatricile tisulare asociate cu alte proceduri laser.

 

Raza de tratament livrata de Tango reprezinta o abordare deosebit de eficienta a tratamentului glaucomatos de prima linie, poate suplimenta tratamentul medicamentos sau poate reprezenta o alternativa atunci cand medicamentele sunt ineficiente.

 

Tango utilizeaza pulsuri scurte de energie scazuta, actionand asupra melaninei din celule specifice ale ochiului afectat. Ca si raspuns la acest tratament, mecanismul de vindecare al organismului reface aceste celule, imbunatatind fluxul si scazand astfel PIO. Celulele non-pigmentate din jurul ariei de tratament - ca si celelalte structuri oculare - raman neatinse si intacte.

Ca si fotodisruptor, Tango este un instrument de prim rang al oftalmologiei privind capsulotomiile si iridectomiile. Avand o rata de repetitie de 3 Hz, este cel mai rapid fotodisruptor de pe piata. Totodata, cavitatea laser special conceputa precum si sistemul fin de focalizare asigura un nivel de precizie pe care alte fotodisruptoare nu le pot atinge.

​Laser YAG, SLT & vitreoliză TangoReflex - Ellex (Australia)
 

TangoReflex: Un singur laser performant ! 4 modalități de tratament !

     Noul Tango Reflex™ de la Ellex combină multiple platforme de tratament - SLT pentru glaucom, vitreoliză pentru LFR, precum si capsulotomie si iridotomie - toate într-un sistem unic. Dispunând de o interfață ușor de folosit de către utilizator sub formă de tabletă tactilă, laserul multimodal Tango Reflex™ vă permite să efectuați o gamă completă de proceduri YAG, anterior si posterior, precum și SLT, cu o precizie mai mare și eficacitate clinică.

TangoR-gallery-4
TangoR-gallery-2
TangoR-gallery-6
TangoR-gallery-5 (1)
TangoR-gallery-1 (1)
Tango-Reflex-1

Solo este un laser oftalmologic de stare solidă proiectat special pentru Trabeculoplastia Selectivă Laser (SLT) – o abordare avansată, non-invazivă ce stimulează regenerarea rețelei trabeculare, controlând astfel PIO. Această procedură repetabilă și non-invazivă permite regenerarea celulelor fără arsurile și cicatricile tisulare asociate cu alte proceduri laser.

Raza de tratament livrată de Solo reprezintă o abordare deosebit de eficientă a tratamentului glaucomatos de primă linie, poate suplimenta tratamentul medicamentos sau poate reprezenta o alternativă atunci când medicamentele sunt ineficiente.

Solo utilizează pulsuri scurte de energie scăzută, acționând asupra melaninei din celule specifice ale ochiului afectat. Ca și răspuns la acest tratament, mecanismul de vindecare al organismului reface aceste celule, îmbunătățind fluxul și scăzând astfel PIO. Celulele non-pigmentate din jurul ariei de tratament – ca și celelalte structuri oculare – rămân neatinse și intacte.

Optimizat pentru vizualizarea segmentului anterior

Calitatea și construcția opticii biomicroscopului Solo sunt optimizate pentru vizualizarea segmental anterior. Fiind echipat cu optică convergentă tip Galilei cu un unghi stereoscopic de 16°, Solo oferă o vedere stereoscopică mult mai naturală combinată cu o profunzime superficială a câmpului pentru o focalizare de precizie.

 

Conceput pentru a spori fluxul de lucru

Ellex a integrat laserul în biomicroscop pentru o mai mare eficienţă şi fiabilitate, precum şi pentru îmbunătăţirea uşurinţei de utilizare. Construcția compactă și eficientă vă oferă spaţiul suplimentar de lucru precum şi accesul convenabil și simultan atât la pacient cât şi la comenzile laserului.

Tratament mai rapid 

Solo oferă cea mai rapidă rată de tragere din industrie de până la 3 Hz ceea ce vă permite să efectuați tratamente SLT rapide şi eficiente, chiar și pe pacienți dificili.

 

Tratamentul corect și precis

Solo prezintă un nivel ridicat de precizie, parametri putând fi ajustați în pași de 0.1mJ, începând de la 0.3mJ și până la 2.0mJ. Această capacitate împreună cu controlul superior al energiei și cea mai rapidă rată de repetiție din industrie de 3 herți, permit oferirea unui tratament SLT rapid și foarte precis. Toți parametrii de tratament sunt reglabili conform protocoalelor recunoscute în industrie, astfel maximizând opțiunile de tratament și asigurând rezultate eficiente pacienților prin posibilitatea medicului de a crea un tratament individual în funcție de răspunsul pacientului la tratament.

AVANTAJELE SLT:

 • Terapia standard non-invaziva a glaucomului;

 • Tehnologie folosita cu succes de peste 15 ani la nivel mondial;

 • Peste 300 de publicatii stiintifice in acest sens;

 • Eficace in fiecare stadiu al tratamentului pentru glaucom;

 • Tratament repetabil & nedureros;

 • Tratament aprobat FDA inca din anul 2001;

 • Nu necesita consumabile;

 • Poate fi folosit in combinatie cu alte terapii / operatii in afectiunile glaucomului;

 • Tratament sigur & eficient;

 • Rezultate cuantificabile: scadere a PIO cu 25-30% la 6 luni si o rata de raspuns la pacienti de peste 70%*

* Selective laser trabeculoplasty: past, present and future, A Garg and G Gazzard, Eye (2018), 1–15 © 2018 Macmillan Publishers Limited.

download_edited.png

Tango livreaza energia laser in zona de tratament fara distorsiuni, obtinandu-se astfel o eficienta mult mai mare pentru o durata mai redusa a pulsului. Aceasta optimizare permite executarea capsulotomiilor si iridectomiilor intr-un timp mai scurt, la nivele mult mai eficiente de energie. Toate cavitatile YAG Ellex sunt testate la peste 400.000 trageri, astfel puteti fi siguri de rezistenta in timp precum si calitatea energiei livrate la fiecare tragere.

Totodata, designul compact, integrat al aparatului creeaza un spatiu mare de lucru medicului si faciliteaza accesul la butoanele de control precum si la pacient.

 • Tratament rapid

         Cea mai rapidă rată de repetiție din industrie, 3 trageri per secundă.

 

 • Fotodisrupție inofensivă pentru LIO

         În modul YAG va reduce substantial riscul "de ciupire" a LIO, veti folosii mai putine trageri si mai putină enegie cumulativă, datorită celei mai mici energii din industria cavitailor YAG de 1.8mJ pentru a produce efectul de plasma in aer.

 

 • Poziționarea precisă a efectului de plasmă

         În modul YAG există un control ajustabil variabil continuu pentru segmentul posterior și anterior (0 +/- 500nm) care asigură flexibilitate optimă pentru toate procedurile.

    

 • Rază de ghidare colorată dublu

        În modul YAG, o rază de ghidare verde asigură un contrast mai bun, așadar îmbunătățește vizibilitatea -

mai ales atunci când se lucrează în vitros. Iar în modul SLT, o rază de ghidare roșie asigură precizie și siguranță.​

7 motive pentru care TangoReflex este cel mai avansat laser din industria YAG !

 

 • Tehnologia Reflex

         Inovații precum axa titrabilă de iluminare și vizualizarea coaxială permit procedurii de înlăturare a miodezopsiilor, LFR (Laser Floater Removal), să  fie realizată cu mare siguranță și eficacitate.

 

 • Vizualizarea segmentului posterior

         O proiectare patentată a turnului de iluminare, care poate fi folosit în poziție coaxială asigură o percepție mai bună a adâncimii de camp atunci când ne focalizăm pe miodezopsi.

 

 • Vizualizarea segmentului anterior

         Datorită lentilelor stereoscopice convergente tip Galilei de 16 grade, se asigură o vizualizare stereoscopică mai naturală combinată cu adâncimea din perspectivă.​    

bottom of page