top of page

LENTILE INTRAOCULARE - MEDICONTUR 1STQ

WebMontage.jpg

GRUPUL MEDICONTUR - 1stQ

Medicontur și 1stQ sunt producători europeni de dispozitive medicale cu o experiență cumulată de peste 50 de ani în dezvoltarea și producerea de lentile intraoculare sigure și de încredere având sedii în Mannheim (Germania), Geneva (Elveția), Lyon (Franța), Brno (Republica Cehă), Madrid (Spania) și unități de producție localizate în inima Europei.

        Medicontur a reușit să se impună pe piața oftalmologică mondială având în spate o experiență de peste 35 de ani cu mai mult de 7 milioane LIO vândute la nivel mondial, dintre care peste 200.000 LIO implantate în România.

        La ora actuală Medicontur deține birouri internaționale în Geneva (Elveția), Lyon (Franța), Brno (Republica Cehă) și facilități de producție localizate în inima Europei. Cu o prezență pe 5 continente și exporturi în peste 70 de tări Medicontur reprezintă un standard al calității asigurat în mod constant de-a lungul timpului.

        1stQ este un producător independent de lentile intraoculare localizat în Germania și reprezintă la ora actuală un standard înalt de calitate și funcționalitate pentru intervenții în scop refractiv.

        Produsele și soluțile oferite de 1stQ ajută oftalmologii în a obține orice rezultat vizual dorit (și posibil d.p.d.v medical) cu ajutorul gamei inovatoare de lentile intraoculare dezolvtată.

 

        Dispozitivele medicale 1stQ oferă noi impulsuri la nivel mondial. Printr-o cooperare cu chirugi inovatori 1stQ lucrează la noi soluții pentru a atinge un scop comun: a ajuta oamenii în urma intervenției de cataractă pentru a obține o vedere optimă naturală. Aceasta este ambiția, motivarea și provocarea 1stQ.

bottom of page