OCT AVANTI - OCTA ANGIOVUE, OPTOVUE (SUA)

Optovue-AngioVue-for-sale
Optovue-AngioVue-for-sale

press to zoom
Optovue-Products-032216-2379
Optovue-Products-032216-2379

press to zoom
Optovue-Products-032216-2070
Optovue-Products-032216-2070

press to zoom
Optovue-AngioVue-for-sale
Optovue-AngioVue-for-sale

press to zoom
1/4
Avanti - Angiovue_edited.png

      Sistemul OCTA AngioVue™ lansat la congresul ESCRS  Londra 2014 este primul sistem OCTA disponibil comercial în lume! Tot o premieră reprezintă și aprobarea FDA din anul 2016 a aceluiași OCTA AngioVue, fiind primul sistem OCTA aoribat de către FDA!  

      AngioVue incorporează o tehnologie non – invazivă, fără substanță de contrast pentru evaluarea componentelor fiziologice ale retinei, furnizând astfel o vizualizare a structurii vasculare la o rezoluție ridicată tridimensional.

      Sistemul permite medicilor să vizualizeze mișcarea particulelor din sânge cum ar fi eritrocitele (celulele roșii sangvine) prin utilizarea scanărilor transversale secvențiale OCT care sunt reluate în aceeași locație a retinei. Captarea mișcării dinamice a eritrocitelor permite o vizualizare 3D a vascularizării și micro-vascularizării retinei. Spre deosebire de alte metode imagistice care folosesc substanțe de contrast, Angiovue permite vizualizarea vascularizației în straturi specifice retinei fără utilizarea acestor substanțe de contrast.

Specificații tehnice OCTA:

 

Dimensiune imagine:

 • 304x304 pixeli

 

Timpul de colectare a datelor per grup:

 • Mai putin de 3 secunde

 

Aria de scanare (retină):

 • 3mm x 3mm

 • 6mm x 6mm (Angiovue HD)

 • 8mm x 8mm

 • 10mm x 6mm (Angio Montage)

 • 12mm x 9mm Widefield (OCT)

 

Aria de scanare (disc optic):

 • 3mm x 3mm

 • 4.5mm x 4.5mm (Angiovue HD)

Specificații tehnice sistem:

 

Camera OCT: 70.000 A-Scan/secundă

 

Rezoluție optică (în țesut):

 • Rezolușie axială: 5 microni

 • Rezoluție digitală: 3 microni

 • Transversală: 15 microni

 

Plajă de scanare:

 • Adâncime A-Scan: ~3mm

 • Transversală: 2mm la 12mm

 

Lungimea de undă a scanării:

 • 840 nm

 

Puterea de expunere la pupilă:750mW max

Interfața pacientului:

 • Distanță funcționare: 22mm

 • Plajă de focalizare motorizată: -15D la +20D

Broșură Angiovue
OV_Logo_RGB_edited.png

Cele mai importante 5 componente pentru o combinație unică:
 
* OCT rapid în domeniu spectral (70.000 A-scans/sec),
* Tehnologie patentată de corectare a mișcării – Dual Track Motion Correction format din tehnologia de urmarire IR și MCT => scanare sub 2.9 sec/ochi,
* Angiografie patentată de decorelare a amplitudinii spectrului divizat - 
 Patented Split Spectrum Amplitude Decorrelation Angiography (SSADA),
* Arhitectură de procesare paralelă CUDA
* Enface, TCP și ETM

  - Epithelial Thickness Mapping (ETM) scaneaza o suprafata de 9 mm a corneei de la partea anterioară până la membrana Bowman și efectuează o hartă a stratului stroma.

  - Tehnologia Total Cornea Power (TCP) permite evaluarea pacienților cu intervenții refractive realizate anterior. Prin tehnologia TCP curbura posterioară și cea anterioară a corneei sunt măsurate în mod direct pentru a obține cele mai corecte calcule.
 

 * Vizualizarea patentată a datelor OCT  Widefield 3D: 12x9mm.
…fac din angiografia OCT o realitate clinică.

Cornea Advance - Imagistică inteligentă OCT pentru segmentul anterior

 

Pachetul CORNEA ADVANCE extinde utilitatea clinică din sistemul Optovue OCT pentru a putea acoperii o gamă largă de pacienți. Acest pachet cuprinzător include tehnologii noi precum și cele standard de segment anterior pentru a satisface așteptările dvs. în privința unui OCT de înaltă calitate.

Planificarea prechirurgicală și evaluarea postoperatorie

 

Cornea Advance vizualizează și cuantifică structurile segmentului anterior, grosimea corneei și a epiteliului pentru a ușura planificarea prechirurgicală și evaluarea postoperatorie.

 

Funcția de scanare exclusivă, Total Cornea Power (TCP), pune la dispoziție un calcul precis al puterii corneene al pacienților supusi unei intervenții chirurgicale refractive anterioare prin măsurarea suprafețelor din anterioare precum și posterioare e a corneei.

B-Scan Cornea

Măsoară și vizualizează secțiuni transversale ale corneei

Hartă pahimetrie

Cuantifică grosimea corneei și calculează schimbarea grosimii acesteia

TCP (Total Cornea Power)

Calculează puterea LIO la pacientii post refractivi

Nerv optic

Sporește încrederea în diagnosticul și managementul glaucomului cu ajutorul tehnologiei Cornea Advance prin scanările sale angulare împreună cu harta de pahimetrie.

 • Evaluează structura angulară cu o scanare rapidă fără contact 

 • Cuantificarea parametrilor de angulație prin unelte de măsurare ușor de folosit.

 • Evaluarea grosimii corneei împreună cu diferența de parametri între vizite.

 

Scanarea unghiului

Măsoară și vizualizează parametrii unghiului

Hartă pahimetrie

Cuantifică grosimea corneei și calculează schimbarea grosimii acesteia

Vault Mapping

Cornea Advance include instrumentul exclusiv de Vault Mapping care permite vizualizarea precisă a distanței lentilă de contact - ochi.

 

Vault Mapping

Vizualizează și cuantifică claritatea corneei centrale

Raport afișare segment anterior

Evaluează zonele inferioare, superioare, temporale și nazale

Disponibilitatea caracteristicii Cornea Advance 

AngioVueHD

     Optovue, lider mondial în dezvoltarea tomografiei OCT și a angiografiei OCTA, este prima companie care oferă imagistică OCTA cu densitate mai mare, care asigură o îmbunătățire semnificativă a rezoluției și vizualizării periferice a vaselor de sânge din ochi. AngioVue HD, tehnologie lansată astăzi de către Optovue, oferă scanări OCTA cu 73% mai multe puncte de analiză și îmbunătățește rezoluția imaginii cu aproximativ 33% față de câmpul vizual existent, permițând medicilor să evalueze în detaliu vascularizația fină pentru eventuale modificări ale acesteia în privința depistării precoce a bolilor oculare.

 

     Nadia Weheed, MD.MPH,  profesor de oftalmologie la școala medicală Tufts, alături de directorul Centrului de imagistică din Boston, afirmă că densitatea îmbunătățită a AngioVue HD asigură o rezoluție înaltă asemănătoare cu cea a scanărilor 3x3 mm (dimensiunea folosită anterior pentru cea mai bună calitate a imaginii), dar într-un format mai mare, 6x6 mm. Ca rezultat, avem o rezoluție mult mai mare a imaginii pentru câmpul vizual de 6x6 mm, permițând o mai bună evaluare a patologiilor caracterizate prin leziuni, putând astfel folosi scanarea 6x6mm ca noul standard de calitate.

3D PAR 2.0 - Projection Artifact Removal 

 

3D PAR 2.0, sistemul de eliminare al artefactelor specific Optovue, reduce proiectarea artefactelor în straturile posterioare prin efectuarea unei analize a fiecărui vas de sânge în parte menținând totuși vascularizația autenică care devine esențială la interpretarea și cuantificarea imaginii. Spre deosebire de alte sisteme de eliminare a artefactelor, 3D PAR 2.0 menține puterea semnalului pentru o mai bună vizuzlizare a vascularizației reale.

 

Principii ale angiografiei OCT

 

Angiografia OCT folosește compararea cadrelor video secvențiale pentru a sublinia mișcarea.

Contrastul de mișcare este folosit similar pentru a deosebii fluxul din interiorul vasului de sânge de țesutul static.

AngioAnalytics - primul sistem de cuantificare OCTA din lume!

AngioAnalytics înbunătățește sistemul de imagistică AngioVue creând o hartă vizuală a fluxului sanguin retinal, furnizând date obiective cu privire la regiunile de perfuzie sau non-perfuzie .

 • Zona perfuzie: o regiune conturată de utilizator care oferă o suprafață totală bine definită și suprafața vaselor integrate în regiunea de interes. (disponibil numai pentru straturile retinei externe și coroidale.)

 • Zona non-perfuzie: zona din jurul unui punct selectat de către utilizator ale cărui limitele exterioare sunt definite de marginea vaselor, pentru a identifica zonele lipsite de perfuzie. (disponibil numai pentru straturile superioare și de adâncime ale retinei).

 • Densitatea vaselor sanguine: cartografierea care furnizează densitatea fluxului identificabil pentru întreaga zonă scanată, împărțită în 9 chenare sau o hartă modificată de tip ETDRS (disponibil numai pentru stratul superior de retină; nu sunt disponibile valori pentru retină).

 • Montaj: Peste imaginea OCT 12mm x 9mm se va suprapune imaginea retinei OCTA de 6mm x 6mm cu imaginea nervului optic de 6mm x 6mm; culorile interioare si exterioare ale retinei pot fi selectate si modificate

 • Video color: Un video stratificat al retinei care poate fi redat automat, poate fi manipulat sau poate fi selectat un segment din tot materialul.

Optovue dispune de cea mai mare bază de date normativă de pe piață: peste 360 de subiecți și aproximativ 700 de ochi luați în calcul.

Optovue a lansat Optovue Academy unde vă puteți creea un cont și puteți accesa videoclipurile de instruire, precum și informații/imagini ale unor cazuri interesante. Faceți click pe următorul link:

 

OPTOVUE ACADEMY

OV_Logo_RGB_edited.png
PDR_Angioflow-OCT.png
OCTA_Superficial-Deep-Capillaries.png
DME_Angioflow-FA.png
Diabetic-Retinopathy_Superficial.png
CNV4_Angiovue-OCT.png
CNV3_Angioflow-OCT.png
CNV2_Angiovue-OCT.png
CNV_Angioflow-OCT.png
CME_Angioflow-FA.png
BRVO-2_angioflow-FA.png
BRVO_angioflow-FA.png
angio retina.png
angio r2.png
PDR_Angioflow-OCT.png
OCTA_Superficial-Deep-Capillaries.png
DME_Angioflow-FA.png
Diabetic-Retinopathy_Superficial.png
CNV4_Angiovue-OCT.png
CNV3_Angioflow-OCT.png
CNV2_Angiovue-OCT.png
CNV_Angioflow-OCT.png
CME_Angioflow-FA.png
BRVO-2_angioflow-FA.png
BRVO_angioflow-FA.png