top of page

OFTALMOSCOAPE INDIRECTE - KEELER (U.K)

VANTAGE PLUS LED DIGITAL

Vantage Plus

Culoarea LED oferă o iluminare albă, mai puternică cu o durată mai mare de viață a becurilor, astfel scutindu-vă de cheltuieli suplimentare cu consumabile. Durata de viață a becurilor LED este de până la 10.000 de ore.

 

D.p.d.v. clinic optica superioară combinată cu iluminarea LED poate oferi mai multe detalii, permițându-vă astfel să găsiți patologii retiniene ce nu a fost vizibile cu becurile obișnuite Xenon.

SPECTRA IRIS

      Spectra Iris a fost creat în mod special compact, ușor și portabil avantajând și facilitând transportul acestuia. Poate fi pus în suportul lui sau pus după gât atunci când nu este folosit. În plus, la fel ca irisul nostru, diametrul aperturii poate fi reglat printr-o singură mișcare.

 

Iluminare LED fiabilă

Gata cu becurile arse, acuma beneficiați de o lumina albă, omogenă și de durată care poate fi folosită pana la 4 ore încontinuu.

În plus becurile LED au o durată de viață mai lungă dec​ât cele halogen.

 

Keeler Sport Frame

Spectra Iris vine acum pe noul Keeler Sport Frame. Acest suport cadru nu doar ca arată bine dar oferă și un confort maximum și echilibru.

Flip-up optics

Întreg ansamblul optic și iluminatoarul LED pot fi date la o parte permițând contactul vizual atunci cand discutați cu pacienții sau scrieți ceva.

 

Variable PD

Fără restricții. Ajustați-vă instrumentul când aveți nevoie de el. Are o gamă foarte de largă: 48-76 mm

All Pupil II. Luminos și ușor de utilizat

All Pupil II este bazat pe tehnologia predecesorului său All Pupil, fiind cel mai vândut oftalmoscop indirect.

 

Caracteristici:
Luminozitate excelentă pentru cazuri dificile
Ușoar și confortabil
Simplu de controlat
Protecție IR și UV
Plaja PD: 47 - 75mm

     Vantage Plus LED Digital este oftalmoscopul indirect ce are posibilitatea de captură digitală a imaginilor în birou, în sala de operație sau oriunde doriți, datorită tehnologiei wireless. Ca lider mondial în tehnologia oftalmoscoapelor indirecte binoculare, Keeler prezintă primul oftalmoscop cu sistem digital.

   

Aplicația de la Keeler vă permite să utilizați laptop-ul sau orice interfață USB pentru a optimiza examinarea, pentru a oferi imagini statice sau dinamice pentru diagnosticarea pacientului.

 

Crește profilul practic prin educarea pacientilor cu imagini dinamice digitale în birou.

bottom of page