top of page
VisuScience_edited.png
irs-ivs-201.jpg

Perimetrie Standard Full Field

White on White SAP

Modelele IFA\IVS oferă o gamă largă de teste și strategii, inclusiv T30-2, T24-2, T10-2 pentru diagnosticul glaucomului și T-Macula pentru evaluarea maculei. În plus, testele speciale precum cele pentru șoferi, dizabilitate monoculară / binoculară sunt de asemenea incluse. Pentru o mai bună detecție a pierderii câmpului vizual cauzat de glaucomul in stadiu incipient, testele T30-2 si T24-2 sunt configurate cu precauție pe cele mai sensibile fibre nervoase retiniene. Formatul raportului este în stil Zeiss Humphrey pentru vizualizare și comparație ușoară cu alte dispozitive.

Diagnostic precis

Fiind strict conform cu cele mai noi standarde în perimetrie ale Societății de imagistică și perimetrie, modelele IFA îndeplinesc simultan nevoile de uz oftalmologic și neurologic. Rezultatele sunt mereu în concordanță cu perimetrul standard Goldmann datorită iluminării de fundal acceptată la nivel mondial de 31,5 asb dar și datorită încorporării cu algoritmul HISA, sistemul complet de control al fixației și baza de date normativă pe grupe de vârstă. Cupola sa asferică își micșorează eficient dimensiunea, asigurând totodată intervalul complet de teste pe întreg câmpul vizual

Regionally Condensed Stimuli Test (RCS)

RCS este dezvoltat special în modelele IFA-950 și IFA-960. Permite utilizatorilor să adauge mai mulți stimuli în jurul fiecărui stimul standard pentru a crește precizia în detectarea pierderii vederii. De exemplu, în testul RCS-30 zona este împărțit în 76 de grile. Medicii pot adăuga mai mulți stimuli în fiecare grilă cu o densitate a intervalului de 1°, 2° sau 3 °.

 

Aplicarea testului RCS poate fi utilizată în următoarele 2 scenarii.

Analiza progresiei glaucomului

Modelele IFA pot diferenția cu exactitate progresia clinică semnificativă a pierderii câmpului vizual de variabilitatea aleatorie în cadrul unei serii de teste de urmărire, oferind o metodă avansată, fiabilă pentru a îmbunătăți gestionarea glaucomului. Într-adevăr ajută la identificarea pacienților cu risc ridicat care evoluează rapid.

Perimetrie cinetică

Perimetria cinetică este disponibil pe modelul IFA-960. Poate reprezenta câmpul vizual ale pacientului. Câmpul vizual variază în funcție de intensitatea și dimensiunea punctului luminos. Perimetria cinetică poate fi folosită pentru evaluarea schimbării câmpului vizual și a diferenței de câmp între ochi.

Perimetrii mai rapide

Durată în timp (minute)

 

Apreciem extrem de mult timpul pacienților și operatorilor. Pe premisa unei acuratețe constante, continuăm să inovăm algoritmul de testare și am dezvoltat HISA, un algoritm de căutare a pragului interactiv euristic, mai fiabil și mai eficient. (Heuristic Interactive Threshold Searching Algorithm)

Computer compact și sistem inteligent

Modelele IFA adoptă un micro-computer de dimensiunea cititoarelor de carduri, echipat cu sistem Linux. Avantajele unui asemenea sistem sunt:

  • Consum redus de putere

  • Funcționare cu zgomot redus (nu este instalat ventilator)

  • Structura simplă oferă o fiabilitate ridicată

  • Stocarea mai sigură a datelor împotriva virușilor digitali

Măsurare automată a pupilei

Sistemul poate măsura automat diametrul pupilei pacientului și îl poate imprima în raport. Acest lucru beneficiază de înțelegerea corelației dintre dimensiunea pupilei și rezultatul perimetriei, apoi evită interpretarea greșită a raportului cu dimensiunea pupilei prea mică.

VisuScience_edited.png
bottom of page