top of page
OCTOPUS 300 HAAG-STREIT

Perimetrul Octopus® 600 reprezintă un instrument de dimensiuni compacte ce dispune o multitudine de funcții pentru diagnosticarea precoce și perimetrie standard Alb/Alb.

· Strategii de Perimetrie: Perimetrie Standard Alb/Alb, Metoda Pulsar

· Analiză progresivă Eyesuite: Economisiți timp prin verificarea a tuturor graficelor a unui pacient.

· Goldmann cinetic: Succesor oficial al perimetrului original Goldmann

· Conectivitate: Conexiune Ethernet și interfață EMR

Fiabilitatea cu control de fixare

Deplasările şi clipirile influenţează examenul în timp real. Dacă într-un test un stimul interferează cu o clipire, răspunsul corespunzător este ignorat, iar acel stimul se va repeta mai târziu în test.

Alb/Alb, Pulsata şi Goldmann perimetriacinetică

Octopus 600 Pro acoperă aproape întreaga gamă de detectare și urmărire a glaucomului cu perimetria standard alb/albşi perimetria pulsată ( perimetrie pulsată de fusiune), pentru depistarea precoce în timp real dispune de perimetria cinetică Goldmann.

Perimetria cinetică reală GKP

Octopus 600 este succesorul oficial al perimetrului Haag-Streit Goldmann original. Datorită dimensiunii și a formei cupolei, aparatul redă date exacte în perimetria manuală sau automată Goldmann. În plus, GKP include valori normale potrivite vârstei pentru o diagnosticare mai bună, compensarea timpului de reacţie şi o interfaţă de EMR.

Grabiți procesul cu sistemul automat de urmărire a pupilei

Sistem Automat de Urmarire a Pupilei - AET - reglează poziţia pacienţilor, de fiecare dată când pacientul se mişcă prea departe de centrul de refracţie a lentilelor. Prin urmare, AET minimizeaza riscul pentru lentile cu ramă şi economiseşte timp prin minimizarea nevoiei de intervenţie a examinatorului.

 

Lentilă distanța de măsurare

Pentru a preveni problemele de lentilă, lentilele de refracție trebuie să fie destul de aproape de ochi în timpul oricărui test. Octopus 600 oferă o funcţie de măsurare pentru a avertiza dacă obiectivul este prea departe.

Economisiţi timp cu butonul "follow up"

Odată ce aţi selectat un pacient, instrumentul afişează un singur buton care selectează aceleași examinări, stratregi şi alţi parametri ai pacientului ce a fost examinat ultima dată. În acest fel va economisi timp cu pregătiriile şi asigură o potrivire de date pentru analiza progresivă superioară.

bottom of page