top of page

Instuire autonomă

Eyesi Direct oferă un curriculum standardizat pentru o instuire autoghidată. Baza de date a simulatorului conține o selecție a variaților relevante ale retinei.

objective-assessment-eyesi-direct-ophthalmoscope-vrmagic-detail.jpg

Un simulator fidel

Cu un cap model pacient, două lentile și un disaply stereo montat pe cap, Eyesi Indirect replică în mod real toate caracteristicile oftalmoscopiei binoculare indirecte. Studenții observă o simualre 3D a pacienților. Pentru a examina retina pacientului lentila trebuie să fie poziționată corect în fața modelului de cap al pacientului.

eyesi-indirect-short-courseware-overview.png

Feedback și evaluare

Eyesi Indirect oferă atât studenților cât și educatorilor o evaluare obiectivă a performanțelor. Elemente de ghidare precum și un feedback imediat după terminarea fiecărui caz ajută studenții să își îmbunătățească tehnica în mod sitematic. Parametrii punctați includ printre altele procentajul examinat al retinei, expunerea la lumină și acuratețea diagnosticului.

Eyesi Direct este un simulator de înaltă calitate pentru oftalmoscopia directă. Studenții pot examina pacienți virtuali de diferite vârste și etnii. Simulatorul vine echipat cu un curriculum didactic variat.

Eyesi Indirect este un simulator avansat de realitatea augmentată pentru instruirea oftalmoscopiei binoculare indirecte. Cu o bază de date comprehensivă a patologilor clinice relevante, Eyesi Indirect extinde substanțial gama de instruire a diagnosticului față de programele actuale de oftalmologie și optometrie

Un simulator fidel

Eyesi Direct oferă o instruire aproape de realitate prin manevrarea oftalmoscopului direct. Simulatorul include un model de cap al pacientului precum și un oftalmoscop direct. 

eyesi-direct-short-courseware-overview.png

Feedback și evaluare

Eyesi Direct oferă atât studenților cât și educatorilor o evaluare obiectivă a performanțelor. Elemente de ghidare precum și un feedback imediat după terminarea fiecărui caz ajută studenții să își îmbunătățească tehnica în mod sitematic. Parametrii punctați includ printre altele procentajul examinat al retinei, expunerea la lumină și acuratețea diagnosticului.

Instuire autonomă

Eyesi Indirect oferă un curriculum standardizat pentru o instuire autoghidată. Baza de date a simulatorului conține o selecție a unor cazuri abstracte elaborate printr-o cooperare strânsă cu mari universități de renume la nivel mondital. Caurile clinice includ un istoric bogat al pacientului, întrebări cu răspunsuri multiple precum și material de diagnostic adițional.

eyesi-indirect-result-screen-detail.jpg

SIMULATOR EYESI DIRECT/INDIRECT - VRMAGIC (GERMANIA)

bottom of page