top of page
MODUL CATARACT ȘI MODUL VITRECTOMIE

Eyesi Surgical este un simulator de înaltă calitate pentru instruirea chirurgiei oftalmologice.

Platforma Eyesi poate fi echipată cu interfețe pentru chirurgia cataractei și vitreoretinală. Cursurile pot varia de la abilități de bază în timpul pașilor chirurgicali până la managementul complicaților ce pot apărea intraoperator. Astfel aceste concepte de instruire ajută medicii rezidenți la dezvoltarea abilităților chirurgicale. Numeroase studii au dovedit eficacitatea Eyesi.

Mediu de lucuru real, simulare high-end

Eyesi Surgical oferă un mediu de instruire a pașilor chirurgicali. Prin intermediul microscopul simulatorului chirurgical medicii rezidenți pot observa câmpul vizual stereo chirurgical în reziluție înaltă în timp ce operează cu instrumente chirurgicale similare celor reale. Exact ca și în chirurgia reală sunt necesare mișcări discrete ale instrumentarului pentru a nu cauza deteriorări, pierdere de viscoelastic sau reflex roșu scăzut. Interacțiunea simulată însă realistă cu țesuturile în timp real, sporesc experiența chirurgicală a medicilor rezidenți fără risc pentru pacienți.

Module training cataractă

Cursurile de cataractă Eyesi includ module de instruire pentru capsulorhexis, hidrodisecție, phaco, irigație/aspirație și injectare LIO precum și managementul complicaților. 

Sarcinile abstracte și simulate consolidează tehnicile microchirurgicale, mânuirea microscopului, pivotarea adecvată la efectuarea incizilor și înțelegerea limitelor spațiale.

În timpul chirurgiei virtuale instrumentele de cataractă cum ar fi pensele, canulele sau sondele Phaco sunt disponibile, chiar o pedală Phaco pentru controlul fluidicii cu ajutorul parametrilor corecți.

Module de training vitreoretinale

Pentru instuirea chirurgiei segmentului posterior platforma Eyesi Surgical poate fi echipată cu o intefață vitreoretinală. Inversorul de imagine preia condițile reale de folosire în sala chirurgicală iar interacțiunile complexe ale opticii auxiliare sunt reproduse și ele în mod real.

Medicii rezidenți deprind astfel percepția adâncimii de câmp în ochi, folosirea instrumentelor în mod precis și ajustarea parametrilor corecți.

Modulele de instruire includ dezlipirea hialoidei posterioare, vitrectomii periferice, peeling ILM, îndepărtarea membranelor epiretiniene sau tratarea dezlipirilor de retină cu ulei siliconic sau endotamponad gaz.

Feedback și evaluare

La terminarea fiecărei sarcini Eyesi Surgical oferă o evaluare detaliată a performanței pentru a permite îmbunătățirea continuă a tehnicilor chirurgicale. 

Atâ educatorii cât și cursnații pot analiza datele stocate în sistem iar ăn cazul platformelor Eyesi conectate la rețea se pot compara datele cu cele ale altor utilizatori Eyesi.

SIMULATOR EYESI SURGICAL - VRmagic (GERMANIA)

bottom of page