top of page

SIMULATOR EYESI SLIT LAMP - VRmagic (GERMANIA)

Folosit ca un biomicroscop real

Eyesi Slit Lamp oferă același control și libertate de manevrare ca un biomicroscop Haag-Streit BQ 900, cum ar fi rotația și poziționarea pe cele 3 axe a iluminării și sistemului de observare, lungimea și lățimea fantei, înclinarea și rotirea fantei de lumină și filtrelor. Studenții vor vedea exact ceea ce ar vedea la un pacient real.

Eyesi Slit Lamp este un simulator de înaltă calitate pentru instruirea oftalmologilor și optometriștilor. Sistemul de realitate virtuală este integrat în biomicroscopul original Haag-Streit BQ 900, standardul de aur in biomicroscopie.

Studenții pot examina pacienți virtuali cu ajutorul biomicroscopului, lentilelor de fund de ochi sau de gonioscopie. Simularea realistă a vizualizării structurilor oculare în timp real facilitează o experiență foarte apropiată de realitate.

eyesi-slit-lamp-short-courseware-overview.png

Manevrarea biomicroscopului și recunoașterea patologilor

Eyesi Slit Lamp este furnizat cu un curriculum didactic structurat pentru un proces de învățare autonom. Este compus din 4 nivele care se axează pe aspecte diferite a examinărilor la biomicroscop. Cursul de începători permite studenților să se familiarizeze cu manevrarea aparatului și tehnicilor de iluminare. Cursul de avansați introduce o gamă largă de poze clinice și sisteme de gradare. Studenții avansează pe nivele în mod gradual. 

Feedback și evaluare

Eyesi Slit Lamp oferă atât studenților cât și educatorilor o evaluare obiectivă a performanțelor. Elemente de ghidare precum și un feedback imediat după terminarea fiecărui caz ajută studenții să își îmbunătățească tehnica în mod sitematic. Parametrii punctați includ printre altele expunerea luminii și acuratețea cazurilor clinice depistate. 

eyesi-slit-lamp-sim-pc-detail.jpg
bottom of page